Redactia.ro
Home » Monden » Aurelian Temișan și Monica Davidescu au făcut anunțul: “Divorțul anului”

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au făcut anunțul: “Divorțul anului”

GALERIE FOTO (3) Aurelian Temișan și Monica Davidescu au făcut anunțul: “Divorțul anului”

În mijlocul unui scandal monden în legătură cu finii lor, Andreea Bălan și George Burcea, Aurelian Temișan și Monica Davidescu fac un anunț cel puțin interesant! “𝘿𝙞𝙫𝙤𝙧𝙩𝙪𝙡 𝙖𝙣𝙪𝙡𝙪𝙞”. Însă ei nu au început să divulge secrete din viața cuplului sus amintit, ci pur și simplu anunță… o piesă de teatru!

Trebuie să recunoaștem că este o coincidență foarte interesantă. Anunțul a venit chiar în perioada în care publicul este cu ochii pe ei, așteptând să declare ceva în legătură cu finii săi, Andreea Bălan și George Burcea.

Dragilor,

Monica impreuna cu mine avem sa va dam o veste importanta.

Actualmente, in societatea noastra, in piese de teatru, in seriale de televiziune, in emisiuni, se vorbeste tot mai mult despre casatoria moderna si despre libertatea de a avea parteneri in afara casatoriei, ramanand in continuare in relatia de sot/sotie, sau chiar despre salvarea cuplului de la despartire prin intretinerea unor relatii fugitive extraconjugale ale ambilor soti.

Asa ca…

𝕀𝕖𝕤𝕚𝕞 𝕝𝕒 𝕣𝕒𝕞𝕡𝕒 𝕔𝕦… 𝕆 ℕ𝕆𝕌𝔸 ℙℝ𝔼𝕄𝕀𝔼ℝ𝔸 𝕥𝕖𝕒𝕥𝕣𝕒𝕝𝕒: „𝘿𝙞𝙫𝙤𝙧𝙩𝙪𝙡 𝙖𝙣𝙪𝙡𝙪𝙞”.

Textulul, atat de actual, a fost daruit acum peste 15 ani de maestrul 𝘐𝘰𝘯 𝘓𝘶𝘤𝘪𝘢𝘯 si abordeaza in mod comic si ironic cu accente dramatice relatia sot-sotie, a unor oameni ce se indreapta spre “a treia tinerete” si care se afla prinsi in vartejul “ipocriziei convenientelor moderne”.

Comedia va fi adusa in fata voastra prin Compania de Teatru “Concordia”, sub regia lui Ovidiu Cuncea, scenografia semnata de Gabi Albu si costumele create de Ellida Toma.

Distributia este una simpla insa de impact pentru ca ni se alatura pe scena, prietenul nostru si colegul Monicai de la Teatrul Naţional Bucureşti de peste 20 de ani, Ovidiu Cuncea.

Asadar, va asteptam sa radem impreuna!

Pe 21 martie venim la Codlea, pe 27 martie ne vedem la Cernavoda, pe 7 aprilie ne amuzam impreuna la Brasov, iar pe 27 aprilie cucerim Bucurestiul la Teatrul Excelsior (Ion Lucian) cu premiera oficiala a piesei.

Va asteptam alaturi de noi!

Loading...