Redactia.ro
Home » Știri » Autobiografia prințului Harry a ajuns și în România. Cât costă memoriile fiului rebel al regelui Charles al III-lea

Autobiografia prințului Harry a ajuns și în România. Cât costă memoriile fiului rebel al regelui Charles al III-lea

printul Harry

Pe data de 9 ianuarie a fost lansată oficial autobiografia prințului Harry, carte care poartă numele de «Spare». În mod suprinzător, nu doar britanicii au arătat un interes crescut față de aceasta, ci și românii care au comandat-o deja în număr mare. Prețul pentru care este disponibilă cartea nu este deloc unul de neglijat.

Cât costă autobiografia prințului Harry

Autobiografia prințului Harry, care are aproape 500 de pagini și a fost tradusă în 16 limbi, inclusiv în limba română, a ajuns și în librăriile din țara noastră. Memoriile prințului Harry vor fi disponibile, contra cost, și în format electronic. Cei care doresc să citească cele mai picante dezvăluiri din interiorul Casei Regale a Marii Britanii vor trebui să scoată din buzunar 99 de lei!

În cartea autobiografică, prințul Harry vorbește despre tensiunile existente în interiorul familiei regale și face confesiuni la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Harry dezvăluie faptul că între el și fratele său, William, ar fi avut loc un conflict care a degenerat și s-a finalizat cu violențe de ordin fizic. În plus, mezinul regelui Charles al III-lea subliniază că s-a simțit mereu în competiție cu fratele său mai mare și că, în cele din urmă a decis să părăsească Casa Regală a Marii Britanii pentru ca soția sa, Meghan Markle, să nu aibă parte de același final tragic precum cel avut de prințesa Diana.

«Interesul este crescut și-n România. Am vorbit cu editura, care a adus volumul în țara noastră, și ne-a confirmat sute de comenzi încă de la primele ore, mai ales din magazinele online. Dacă vorbim despre pre-comenzi, numărul acestora ajunge la 2500 până în ziua lansării. Cele 456 de pagini cu memoriile Prințului Harry sunt traduse simultan în 16 limbi.

Vorbim despre primul tiraj românesc de 15000 de exemplare, care se găsește în marile lanțuri de librării, din țara noastră, dar și din Republica Moldova. Un volum costă 99 de lei și se găsește și în variantă digitală, audiobook», a declarat reporterul Observator.

Prințul Harry a recunoscut că a consumat substanțe interzise

În cartea de memorii „Spare”, prințul Harry își deschide sufletul, cu riscul de a fi blamat și aspru judecat. Ducele de Sussex povestește experiența bizară pe care a trăit-o atunci când a amestecat licorile bahice cu ciupercile halucinogene, iar un coș banal de gunoi s-a transformat, cât ai clipi, într-o marionetă vorbitoare.

„Eram în baie, iar lângă toaletă era un coș de gunoi rotund, argint, avea o pedală pentru a deschide capacul. M-am uitat la coșul de gunoi. S-a uitat înapoi la mine. Apoi a devenit… un cap. Am apăsat pe pedală și capul a deschis gura. Un rânjet imens. Am râs, m-am întors, am făcut pipi. Acum toaleta devenise un cap. Vasul era ca o gură căscată, iar balamalele capacului erau ochii“, este un fragment din cartea prințului Harry.

„Spare“/„De rezervă“ este titlul cărții scrise de Harry, cu referire la sintagma consacrată „The heir and the spare“/„Moștenitorul și rezerva“. Acesta a fost mult timp un termen folosit pentru a caracteriza viitorul monarh și pe frații/surorile sale, mai ales în secolele trecute atunci când copiii se îmbolnăveau și mureau în lipsa unui tratament adecvat, așadar erau necesare mai multe „rezerve“ pentru a asigura succesiunea la tron și continuitatea monarhiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: