Redactia.ro
Home » Știri » Autocar răsturnat în Galați. 46 de persoane au fost implicate în accident

Autocar răsturnat în Galați. 46 de persoane au fost implicate în accident

Autocar răsturnat în Galați. 46 de persoane au fost implicate

Autocar răsturnat în Galați. Un accident a avut loc pe DN26,în localitatea Brănești în Galați. Un autocar cu 46 de persoane s-a răsturnat după ce a derapat într-o curbă.

Autocar răsturnat în Galați. 46 de persoane au fost implicate în accident

Un autocar cu numere de Ucraina s-a răsturnat în această dimineață pe DN26, în localitatea Brănești, județul Galați, după ce a derapat într-o curbă. În autocar se aflau nu mai puțin de 46 de persoane, în momentul accidentul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție, SMURD și ISU. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galați, nicio persoană nu a fost rănită.

Autocarul cu numere de Ucraina se îndrepta spre Odesa și avea 46 de persoane la bord. Autocarul a derapat, s-a lovit de un stâlp și s-a răsturnat. Se pare că nu avea viteză, astfel că nu sunt persoane rănite”, a declarat Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Un autocar cu 46 de persoane s-a răsturnat

Autoritățile fac cercetări pentru a afla care a fost cauza accidentulu. Încă nu se știe cum își vor continua drumul cei 46 de pasageri aflați în autocar. Este posibil ca pasagerii să plece spre Ucraina pe cont propriu sau este posibil ca firma de transport să trimită un alt autocar. Circulația din zonă a fost îngreunată.

„Am fost alertați la numărul de urgență cu privire la un accident grav care s-a produs pe DN26, în localitatea Brănești, în județul Galați. Am trimis de urgență mai multe echipaje, salvări, unități SMURD, pompieri și echipaje de descarcerare. Din fericire pasagerii s-au autoevacuat, nu exista nici pericol de explozie sau incendiu. Confirmăm că nicio persoană nu a suferit răni, au mai transmis reprezentanții ISU Galați.

Citeste si:Ion Dichiseanu, un romantic incurabil. Actorul dezvăluie rețeta succesului la femei și la 86 de ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: