Redactia.ro
Home » Știri » Autorul teribilei crime din Sectorul 4 nici nu vrea să audă de extrădarea din Olanda. Ce le-a spus Marcel polițiștilor

Autorul teribilei crime din Sectorul 4 nici nu vrea să audă de extrădarea din Olanda. Ce le-a spus Marcel polițiștilor

marcel serbuc

Cazul crimei din Sectorul 4 se complică de la o zi la alta. Bărbatul despre care se presupune că i-ar fi pus capăt vieții copilei de 12 ani refuză să fie extrădat din Olanda și adus în România. Ancheta se complică, iar oamenii legii încearcă să înțeleagă ce s-a petrecut, cu adevărat, în apartamentul în care a fost găsit cadavrul copilei, la aproape o lună de la comiterea teribilei crime.

Marceș Șerbuc nu dorește să fie extrădat din Olanda

Marcel Șerbuc a fost reținut de către polițiștii olandezi, iar acum așteaptă să fie extrădat din Olanda și adus în România pentru a fi cercetat. Decizia extrădării aparține, însă, instanței din Țările de Jos. Autoritățile din România au subliniat că au trimis în Olanda documentația necesară pentru ca suspectul de crimă să fie extrădat.

Marcel a declarat polițiștilor olandezi că nu dorește să fie anchetat de către autoritățile din România pentru acuzațiile grave care îi sunt aduse. Vă reamintim că bărbatul plecase în Olanda pentru a lucra, conform propriilor spuse, însă nu s-a mai prezentat la locul de muncă după ce crima pentru care este suspect a fost prezentată de către televiziunile din România și preluată de către presă.

Este probabil ca instanța din Olanda să accepte extrădarea sa, mai ales având în vedere mărturia mamei suspectului, care se regăsește în dosar. Femeia a declarat că fiul ei i-a mărturisit crima, deși a menționat că a ucis-o pe fată din greșeală, în timpul unei dispute cu partenera sa, când minora a intervenit.

Marcel Șerbuc i-a recunoscut mamei sale crima pe care a comis-o

Astfel, Șerbuc i-a comunicat mamei sale că a împins-o pe fată, iar aceasta s-a lovit cu capul cada din baie. Cu toate acestea, concluziile autopsiei par să contrazică această afirmație, deoarece medicii legiști au constatat că moartea fetiței a fost violentă, rezultată prin strangulare cu un furtun sau un cablu. Autopsia a concluzionat că moartea a fost cauzată de asfixie mecanică prin strangulare cu un cordon, realizat printr-o legătură triplă circulară și un nod fix, așadar nu poate fi vorba despre un simplu accident, așa cum a declarat Marcel.

Cel care a descoperit cadavrul fetiței de 12 ani, aflat în lada unei canapele, înveșit în mai mulți saci menajeri, a fost proprietarul apartamentului.

El s-a deplasat la adresă după ce mai mulți vecini s-au plâns de faptul că din apartament venea un miros puternic de putrefacție. Atunci când a descoperit oroarea, bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri și a alertat oamenii legii prin apel la 112. În data de 3 iunie a început astfel ancheta acestui caz care pare să se complice de la o zi la alta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: