Redactia.ro
Home » Monden » Avere de ordinul milioanelor de euro. De ce stă Cătălin Botezatu în chirie?

Avere de ordinul milioanelor de euro. De ce stă Cătălin Botezatu în chirie?

Sursa foto: Libertatea

Cătălin Botezatu a declarat că locuiește cu chirie, deși deține nenumărate proprietăți care se ridică la o valoare de milioane de euro. Celebrul designer are simțul proprietății și îi place să investească bani pe piața imobiliară, deși nu dă achizițiile spre închiriere.

Avere de ordinul milioanelor de euro

Acesta deține multe case și apartamente în diferite zone ale Capitalei. El are  proprietăți atât la munte și la mare, aici în țară. Celebrul designer locuiește cu chirie în viața de zi cu zi, pentru că, spune el, „nu îi place să stea perioade lungi în același loc”, astfel că se mută des și nu stă mereu în România.

Prima sa achiziție în domeniul imobiliarelor, a fost un apartament în care și-a dorit să locuiască. Achiziția a făcut-o la numai 18 ani

„Nu sunt adeptul proprietăților și să fac multe case. În România am început să fiu adeptul să stau așa 2-3 ani într-o locație, poate chiar închiriată, dar să am o priveliște superbă, să mă mut constant. Deși nu vreau să fiu ipocrit, la momentul acesta am proprietăți multe în România: la munte, la mare, în București. Nici măcar nu sunt închiriate cele în care nu stau”, a povestit Cătălin Botezatu pentru EGO.ro.

Cei de la EGO.ro susțin că „proprietățile pe care le are nu sunt închiriate, iar pe unele le folosește pentru a-și depozita hainele. Celebrul designer are o casă pe care a decorat-o într-un stil minimalist și budist, pe care o numește „casa muzeu”.

„Au început să aibă denumiri. Una în care am foarte multe haine se numește „casa dulap” pentru că sunt numai standere și nu mai poți să stai în ea. Alta se numește „casa muzeu” pentru că am făcut-o așa, într-un stil minimalist, budist și arată ca în filme. Cine intră în „casa muzeu„ rămâne fără replică. Pe acea locație am folosit-o de câteva ori, la începuturile mele cu Bianca (nr. Bianca Drăgușanu) și apoi cu o fată frumoasă, care tot așa câștigase un concurs și de atunci nimic, stă nelocuită. E prin Nordului (nr. șoseaua Nordului)”, a mai povestit amuzat designerul,” pentru sursa mai sus menționată.

Unde locuiește acum?

În prezent, Cătălin Botezatu locuiește în orașul București, într-un apartament ce are vedere direct la lac. De curând, și-a achiziționat și un apartament în Dubai, însă susține că nu-și dorește să se mute definitiv în Emiratele Arabe Unite.

„Mă mut constant”

„Acum mi-am dorit să am vedere la lac, în mijlocul Bucureștiului și stau într-un superapartament. De dimineață mă trezesc și văd lebede, și cormorani, și ce poate fi mai frumos, mai ales că totul este din sticlă. Mai am o casă așa într-o vilă la Foișorul de Foc, cu un șemineu superb, o casă a tinereții mele. O casă la mare, o casă la munte”, a mai povestit designerul pentru aceași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: