Redactia.ro
Home » Știri » Averea Stelei Popescu. Ce s-a întâmplat cu una dintre proprietățile ei de suflet

Averea Stelei Popescu. Ce s-a întâmplat cu una dintre proprietățile ei de suflet

GALERIE FOTO (3) Averea Stelei Popescu. Ce s-a întâmplat cu una dintre proprietățile ei de suflet

Stela Popescu a avut o carieră impresionantă, care s-a reflectat inclusiv în averea ei. Totul a fost moștenit de fiica ei adoptivă, Doina Maximilian. Iată ce s-a întâmplat cu una dintre proprietățile de suflet ale Stelei Popescu.

Averea Stelei Popescu. Ce s-a întâmplat cu una dintre proprietățile ei de suflet

Cea mai mare avuție a Stelei Popescu a fost chiar meseria ei, așa cum singură a spus.

„Nu am niciun secret, dar sunt două lucruri importante în viața unui om: moștenirea genetică și dragostea de viață. Dacă faci o profesie care te satisface, nu mai contează atât de tare banii. Dacă ești foarte bun, atunci ceea ce îți vine de acolo îi ajunge să supraviețuiești. Nu vreau avion personal, nu mașini, marea mea bucurie este că am reușit în această profesie”, spunea Stela Popescu într-un interviu acordat în 2013.

În cinci decenii de carieră, a reușit însă să strângă și bunuri. Ea a deținut un bloc cu trei etaje în Capitală, o vilă în Crevedia, vila de la 2 Mai, dar și o casă în centrul Bucureștiului, chiar locuința în care a fost găsită fără viață de fiica ei adoptivă, fiica biologica a cumnatului ei, Doina Maximilian. Tot fiica adoptivă a și rămas cu aceste bunuri.

Blocul cu trei etaje în Bucuresti era estimat la cel puțin 500.000 de euro, vila din Crevedia, de 220.000 de euro, cea din stațiunea 2 Mai, 200.000 de euro, iar casa din centrul Bucureștiului, peste 250.000 de euro, a scris WOWBiz. De asemenea, Doina Maximilian a rămas și cu un apartament pe Calea Moșilor, o casă pe Strada Thomas Masaryk, mai multe terenuri, dar și un cont în care avea 300.000 de euro, arată sursa menționată.

Dintre toate cele enumerate, însă, vila cochetă de la 2 Mai, situată în comuna Limanu din Constanța, ar fi fost una dintre proprietățile de suflet ale Stelei Popescu, unde obișnuia să se relaxeze și să își tragă sufletul.

Recent, Doina Maximilian a declarat că a renovat casa din 2 Mai alături de copii, fată și ginere, și că vor să se bucure împreună de locuința care păstrează vie amintirea Stelei Popescu. Aceasta a mai punctat că vila e pusă la punct.

„Nu consider că este un subiect de comentat. E complet renovată, e pusă la punct. O ținem. Încercăm să profităm de ea și asta e tot. O păstrăm, nu se pune problema’, a declarat Doina Maximilian pentru fanatik.ro.

Sursa foto: Playtech
Sursa foto: Playtech
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini