Redactia.ro
Home » Știri » Avertismentul dur al lui Nelu Tătaru: „Vom ajunge la acea stare de urgență”

Avertismentul dur al lui Nelu Tătaru: „Vom ajunge la acea stare de urgență”

Nelu Tataru

Ministrul Sănătății a făcut un anunț dur despre situația în care se află România din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus.

Nelu Tătaru susține că România ar putea ajunge într-o situație disperată, situație prin care au trecut Italia și Spania.

Avertismentul dur al lui Nelu Tătaru. Ce se va întâmpla în România

Ministrul Sănătății a vorbit joi seara pentru Antena 3 despre epidemia de coronavirus. Conform acestuia, România trece printr-un alt scenariu al pandemiei, unul critic și pe care nimeni nu și l-ar fi dorit.

Mai mult, Nelu Tătaru a declarat că principalii vinovați pentru această situație sunt cei care nu respectă regulile de protecție. Însă, acesta consideră că situația nu este scăpată de sub control și mai există șanse ca aceasta să fie remediată și stabilită, astfel încât numărul mare de cazuri de coronavirus să scadă.

„Carantina o să o putem da la diverse localități când întrunesc niște criterii și avem o transmitere comunitară accentuată. Deocamdată, nu cred că vom ajungem la starea de urgență, dar dacă unii dintre noi vor încerca și vor vrea cu tot dinadinsul, vom ajunge la acea stare de urgență!, a declarat Tătaru.

România va reintra în stare de urgență?

Întrebat dacă România va intra din nou în stare de urgență, Nelui Tătaru a menționt că nu ia în considerare scenariul de a închide orașele din România.

Nelu Tătaru a caracterizat lucrurile care a adus România în această situație care devine din ce în ce mai gravă.

În opinia mea, situația nu a scăpat de sub control, numai că trăim un alt episod pe care nu l-a dorit nimeni. O parte din vină o avem cu toții, poate mai mare cei care nu au mai vrut să creadă că există așa ceva sau au uitat zilele și săptămânile, chiar lunile în care au stat închiși în casă, temători și uitându-se la televizor la ce se întâmplă în Spania și Italia. Suntem în acel moment în care ne uitam spre vamă ce va veni de sărbătorile pascale, a mai conchis Nelu Tătaru.

Din nou, ministrul sănătății i-a sfătuit din nou pe români să se ferească și să se protejeze, pentru că acest virus există și este foarte periculos, și că ar trebui să aprecieze efortul depus de cadrele medicale pentru a salva mii de români infectați cu noul virus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: