Redactia.ro
Home » Știri » Avertismentul lui Bill Gates! Urmează o nouă pandemie în 20 de ani

Avertismentul lui Bill Gates! Urmează o nouă pandemie în 20 de ani

Bill Gates a făcut o nouă previziune în ceea ce privește pericolele cu care omenirea se va confrunta în anii următori. Magnatul american susține că vom avea de-a face cu un nou virus, care e posibil să fie creat de un bioterorist ori să fie unul natural ca urmare a schimbărilor climatice.

Avertismentul lui Bill Gates

Filantropistul susține că sunt șanse de 50% ca în următorii 20 de ani să vină o nouă pandemie. Iată care sunt supozițiile lui: „Ei bine, s-ar putea naște dintr-un virus pe care îl cunoaștem deja. Ar putea fi o varietate de gripă, un alt tip de coronavirus… Și asta măcar ne-ar permite să avem niște cunoștințe despre cum să obținem tratamente și vaccinuri foarte rapid. Dar ar putea fi și altceva.

Ar putea fi un virus creat de om, de un bioterorist care l-a proiectat și l-a vehiculat intenționat. Acesta este un scenariu foarte înfricoșător, deoarece ar putea încerca să-l răspândească în diferite locuri simultan.

Sau ar putea fi ceva natural. Populația umană crește și invadăm tot mai multe ecosisteme. De aceea calculez că există șanse de 50% ca în următorii 20 de ani să avem o pandemie de origine naturală, ca o consecință a schimbărilor climatice.”.

Cum prevenim o nouă pandemie

Bill Gates susține că ar trebui să învățăm din pandemia de coronavirus și, astfel, să prevenim astfel de dezastre.

„Cred că trebuie să învățăm mai mult din toată această tragedie oribilă care a fost pandemia COVID-19 pentru a ne asigura că nu se va mai repeta. Costul uman, în decese, a fost cel al unui război mondial. Și trebuie să vorbim despre tot ce am greșit, despre instrumentele de care avem nevoie pentru viitor și despre cum să nu lăsăm garda jos. Analogia care îmi place cel mai mult să o fac este cea a pompierilor: pentru a preveni incendiile, avem pompieri cu normă întreagă. Se antrenează, se pregătesc, își iau munca în serios. Din păcate, trebuie să punem pandemiile pe lista lucrurilor pentru care un guvern trebuie să fie pregătit dacă dorește să-și protejeze cetățenii.”, menționează Bill Gates.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: