Redactia.ro
Home » Știri » Avion prăbușit în Dubai! Patru persoane au decedat în urma evenimentului tragic

Avion prăbușit în Dubai! Patru persoane au decedat în urma evenimentului tragic

Avion prăbușit în Dubai! Patru persoane au decedat în urma evenimentului tragic

Avion prăbușit în Dubai! Conform, Autorității aeronautică civilă din Emiratele Arabe Unite cel puţin patru persoane au murit după ce un avion uşor s-a prăbuşit joi seară în apropierea Aeroportului din Dubai.

Avion prăbușit în Dubai! Patru persoane au decedat în urma evenimentului tragic

Cel puţin patru persoane au murit după ce un avion uşor s-a prăbuşit joi seară în apropierea Aeroportului din Dubai.

Potrivit Mediafax, avionul, de tip Diamond DA42, s-a prăbușit la aproximativ cinci kilometri sud de Aeroportul din Dubai.

Cele patru persoane aflate la bord, trei britanici și un sud-african, au murit în accident, a transmis Autoritatea aeronautică.

„Avionul de mici dimensiuni, de tip Diamond, aparţinând companiei Honeywell, avea la bord patru persoane.  Aparatul s-a prăbuşit din cauza unei defecţiuni”, a precizat Autoritatea aeronautică.

Autorităţile din Emiratele Arabe Unite cercetează circumstanţele producerii accidentului

Timp de o ora, traficul afost sistat pe aeroportul Dubai International, unul dintre cele mai frecventate aeroporturi din lume.

„Lucrăm îndeaproape împreună cu autorităţile locale, în urma constatării prăbuşirii avionului de mici dimensiuni în Dubai”.  au precizat reprezentanţii ministerului britanic de afaceri externe.

Avionul era deţinut de compania Honeywell, o multinaţională americană specializată în industria aerospaţială şi a apărării.

Tragedie aviatică la Moscova. Un incendiu a izbucnit la bordul unei aeronave

Cel puţin 41 de persoane au murit după ce un avion de pasageri al companiei Aeroflot a aterizat de urgenţă pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova. În urma izbucnirii unui incendiu la bordul aeronavei în timpul zborului.

Comitetul rus de Investigaţii a confirmat că 13 persoane au decedat, inclusiv doi minori. Iar Ministerul Sănătăţii de la Moscova a comunicat că alte nouă persoane au fost rănite, inclusiv două care sunt în stare critică.

O sursă din cadrul serviciilor de urgenţă a declarat că avionul nu a reuşit să aterizeze din prima încercare. Altfel că a fost necesar să încerce din nou şi a aterizat forţat.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul, însă partea din spate a aeronavei a fost distrusă în totalitate de flăcări, a precizat sursa menţionată mai sus.

Citește și:Tragedie aviatică la Moscova. Una din cutiile negre ale avionului a fost grav avariată în urma incendiului de la bord

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: