Redactia.ro
Home » Știri » Avionul Boeing prăbușit în Iran. Cauza prăbușirii aeronavei cu 176 de persoane la bord

Avionul Boeing prăbușit în Iran. Cauza prăbușirii aeronavei cu 176 de persoane la bord

Avionul Boeing prăbușit în Iran. Cauza prăbușirii aeronavei cu 176 de persoane la bord

Avionul Boeing prăbușit în Iran. Cauza prăbușirii aeronavei cu 176 de persoane la bord. Miercuri dimineață s-a prăbușit un avion al unei companii ucrainene, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran.

Avionul Boeing prăbușit în Iran. Cauza prăbușirii aeronavei cu 176 de persoane la bord

Potrivit Mediafax, oficialii din Iran au anunțat cauza prăbușirii avionului Boeing, în care se aflau 178 de pasageri.

Se pare că motorul aeronavei a luat foc înainte de prăbușire, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran. Conform unui oficial al aeroportului, defecțiunea motorului a dus la prăbușirea avionului între orașele Sharhiar și Parand.

Informația a fost confirmată și de purtătorul de cuvânt pentru Ministerul Drumurilor și Transporturilor din Iran, Qassem Biniaz. Mai mult, ambasada Ucrainei de la Teheran a exclus posibilitatea unui atac terorist în cazul prăbușirii avionului.

Toți pasagerii avionului Boeing 727-800 și-au pierdut viața

Președintele ucrainean Volodomir Zelenski a anunțat miercuri că toți pasagerii aeronavei și membrii echipajului și-au pierdut viața în urma prăbușirii avionului în Iran. De asemenea, Zelenski a transmis într-un comunicat că Ucraina încearcă să identifice circumstanțele producerii tragediei aviatice.

Sincere condoleanțe familiilor și apropiațiilor tuturor pasagerilor și membrilor echipajului„, a transmis președintele Ucrainei.

Acesta este primul accident fatal din istoria companiei Ukraine International Airlines. Compania a precizat că aeronava trecuse testul tehnic planificat și desfășurat pe data de 6 ianuarie.

Citeste si:Doi tineri îndrăgostiți din Târgu Jiu, au fost găsiți morți în casă după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: