Redactia.ro
Home » Știri » Avionul prăbușit în Teheran. S-a găsit cutia neagră. Iranul anunță că nu o va preda celor de la Boeing

Avionul prăbușit în Teheran. S-a găsit cutia neagră. Iranul anunță că nu o va preda celor de la Boeing

avionul prăbușit în Teheran

Avionul prăbușit în Teheran. Echipele de salvare iraniene au găsit cutia neagră a avionului Boeing 737, care aparține companiei Ukraine International Airlines.

Iranul nu va preda cutia neagră a avionului ucrainean Boeing 737-800 către compania producătoare de aeronave, a declarat miercuri șeful Organizaţiei iraniene de Aviaţie Civilă, Ali Abedzadeh, transmite Mediafax.

Ministrul ucrainean de Externe, Vadim Pristaiko, a informat de asemenea că autoritățile ucrainene vor coordona investigația privind prăbușirea avionului împreună cu Iranul.

Avionul prăbușit în Teheran. Companiile aeriene evită spațiul aerian irakian și iranian

Mai multe companii aeriene au anunțat că și-au redirecționat zborurile pentru a evita spațiul aerian de deasupra Iranului și Irakului, după ce Administrația Federală a Aviației a interzis transportatorilor americani să opereze în zonă, pe fondul tensiunilor dintre SUA și Orientul Mijlociu.

Printre acestea se numără Lufthansa, Air France, Transport Canada, Singapore Airlines, Malaysia Airlines, Qantas Airways, Korean Air Lines ori Thai Airways.

Cauza prăbușirii aeronavei cu 176 de persoane la bord

Compania aeriană Emirates Air Airllines și FlyDubai au anulat fiecare zborurile de întoarcere în Bagdad și au afirmat că vor recurge și la alte modificări dacă va fi necesar. Qatar Airways a anunțat că zborurile sale către Irak se operează în mod normal.

Autoritatea indiană pentru aviația civilă nu a emis încă instrucțiuni oficiale către companiile aeriene din țară, însă a avut întâlniri cu cei îngrijorați de situație și i-a sfătuit să rămână vigilenți, potrivit declarațiilor unui oficial.

Autoritățile române au anunțat că nu sunt victime din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: