Redactia.ro
Home » Monden » Babs a confirmat despărțirea de Dorian Popa. Care sunt primele declarații ale brunetei

Babs a confirmat despărțirea de Dorian Popa. Care sunt primele declarații ale brunetei

De câteva zile bune s-a zvonit că povestea de amor dintre Dorian Popa și Claudia Iosif ar fi luat sfârșit. Mutarea brunetei din casa artistului a fost motivul pentru care mulți și-au pus semne de întrebare în privința relației celor doi. Babs a făcut primele declarații despre subiect și a confirmat separarea.

S-a rupt lațul de iubire dintre Dorian Popa și Babs

Dorian Popa și Babs, pe numele ei Claudia Iosif a început în urmă cu 11 ani pe o plajă de pe pe litoralul românesc. Iată că povestea lor den iubire nu a avut un final fericit. Babs a fost contactată de presă în ultima săptămână dar nu a dat niciun indiciu precum cei doi ar fi pus punct relației. Iată că nu a durat mult și acum bruneta a făcut totul public chiar pe pagina sa de instagram. Mesajul a lăsat pe toată lumea în șoc.

Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris Babs la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Dorian Popa nu a avut nimic de spus despre acest subiect până la această oră. Artistul pare să se focuseze pe proiectele pe are le are și să nu se gândească prea mult la necazurile de care s-a lovit în ultima vreme.

Dorian Popa a fost prins la volan după ce ar fi consumat substanțe interzise

Artistul a avut parte de două schimbări drastice în viața sa în ultima lună. Prima este despărțirea de iubita sa, iar în urmă cu câteva zile controlul polițiștilor care l-au lăsat fără permis, dar și cu un dosar penal.

Dorian Popa a fost oprit de către agenții de poliție din Domnești și supus unui control de rutină pentru depistarea consumului de substanțe interzise. La momentul respectiv, influencerul se afla la volanul mașinii sale și purta doar lenjerie intimă. Din nefericire pentru acesta a ieșit pozitiv pentru o substanță interzisă. Contactată imediat după incident iubita sa era mai mult decât șocată de ce se întâmpla.

Ce s-a întâmplat?! Poftim?! Nu pot să cred așa ceva, nu știu nimic, doamne! Doamne ferește! Noi chiar am vorbit dimineață, nu am știut nimic. Scuză-mă că trebuie să închid, chiar nu știu nimic”, a spus Babs.

Dorian Popa încă nu a spus nimic concret pe marginea acestui subiect, iar fanii săi așteaptă cu sufletul la gură reacția sa atât despre incidentul cu poliția cât și despre despărțirea de Babs.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: