Redactia.ro
Home » Știri » BAC 2019, sesiunea de toamnă. Candidații vor susține luni ultima probă scrisă

BAC 2019, sesiunea de toamnă. Candidații vor susține luni ultima probă scrisă

BAC 2019, sesiunea de toamnă. Candidații vor susține luni ultima probă scrisă

BAC 2019, sesiunea de toamnă. Absolvenții clasei a XII-a vor susține luni, ultima probă scrisă la examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamnă.

BAC 2019, sesiunea de toamnă. Candidații vor susține luni ultima probă scrisă

Absolvenții clasei a XII-a susțin, luni, ultima probă scrisă a Bacalaureatului, cea a alegere a profilului și specializării, respectiv geografie, biologie, fizică, sociologie, etc.

Proba scrisă este ultimul examen a celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului 2019. Marți,27 august, absolvenții vor trece prin evaluarea competențelor. Potrivit Ministerul Educației, evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română se desfășoară în zilele de 27 august și 28 august. Pe 29 august va avea loc evaluarea competențelor în limba maternă.

Pe 30 august și 2 septembrie va avea loc evaluarea competențelor digitale, iar în zilele de 2 și 3 septembrie va avea loc evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Primele rezultate se vor afișa în centrul de examinare și pe site-ul bacalaureat.edu.ro pe data de 3 septembrie până la ora 12.00. De asemenea, în aceeași vor putea fi depuse contestațiile între orele 12.00-16.00.

Rezulatele finale vor fi afișate pe 7 septembrie

Absolvenții vor intra în centrele de examen în intervalul 7.30-8.30, pe baza unui act de identitate. Examenul durează trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate. Camere de supraveghere vor fi pornite în toate centrele de examen.

Pentru a promova, absolventul trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
* susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale;
* susţinerea tuturor probelor scrise şi obţinerea notei 5 la fiecare dintre acestea;
* obţinerea mediei 6 cel puţin, la probele scrise.

Absolvenții nu au voie să vorbească între ei, să transmită sau să schimbe între ei foile, ciornele sau notițele. De asemenea nu au voie să utilizeze subiectele cu ajutorul telefoanelor mobile sau cu orice mijloc electric de calcul.

Candidații care nu se supun acestor reguli, vor fi eliminați din examen, iar drept consecință nu vor mai putea participa la probele următoare și vor fi lipsiți de posibilitatea recunoașterii.

Citeste si:Bac 2019. Reacția unui tânăr când a aflat ce notă a luat la Bacalaureat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: