Redactia.ro
Home » Știri » Băgate în carantină din prima săptămână de școală! Prințesele Spaniei, risc de a contracta virusul SARS-CoV2

Băgate în carantină din prima săptămână de școală! Prințesele Spaniei, risc de a contracta virusul SARS-CoV2

GALERIE FOTO (2) Băgate în carantină din prima săptămână de școală (1)

De atacul coronavirusului nu a scăpat nici Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor de Borbon a intrat în carantină timp de 14 zile, după ce o colegă de școală a fost diagnosticată cu noul coronavirus.

Băgate în carantină din prima săptămână de școală! Prințesele Spaniei, risc de a contracta virusul SARS-CoV2

Prințesa Leonor de Borbon din Spania, în vârstă de 15 ani a intrat în carantină timp de 14 zile, după ce o colegă de școală a fost diagnosticată cu COVID-19. Prințesa este înscrisă la o școală privată din Madrid, cazul fetei respective fiind descoperit cu câteva zile înainte.

Conducerea școlii le-a transmis tuturor părinților să își țină copiii acasă timp de două săptămâni, ca urmare a cazului de coronavirus descoperit în cadrul unității de învățământ.

Conform Mediafax, regele Felipe al VI-lea, regina Letiția și prințesa Sofia vor fi testați în următoarele zile și vor urma recomandările specialiștilor.

Prințesa Maria Teresa de Bourbon a murit din cauza coronavirusului

În luna martie, lumea regală din Spania era zguduită de o veste tragică. Prințesa Maria Teresa de Bourbon-Parma, verișoara regelui Felipe al Spanii, a murit după ce a fost diagnosticată cu coronavirus.

Cunoscută drept Prințesa roșie, fiind o activistă și având idei progresiste, Maria Teresa, în vârstă de 86 de ani a murit la Paris, din cauza coronavirusului. Anunțul a fost publicat în condițiile în care Spania era la acel moment una dintre țările cu cele mai multe cazuri de infectare de coronavuris din întreaga lume.

Prințesa Maria Teresa de Bourbon s-a născut la 28 iulie 1933. Aceasta a studiat în Franța, după care a devenit profesoară la Sorbonna, dar și la o universitate din Madrid. A fost cea de-a treia fiică a prințului Xavier de Bourbon-Parma, o pretendentă carlistă la tronul spaniol până la abdicarea ei în 1975.

Maria Teresa de Bourbon-Parma, este primul membru al familiei regale care a murit din cauza coronavirusului, la începutul pandemiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini