Redactia.ro
Home » Știri » Băiat sau fetiță? Mark Zuckerberg, tată pentru a treia oară. Cum a anunțat această veste

Băiat sau fetiță? Mark Zuckerberg, tată pentru a treia oară. Cum a anunțat această veste

Mark Zuckerberg, tata pentru a treia oara

Mark Zuckerberg va fi tată pentru a treia oară, iar felul în care a dat această veste nu a surprins pe nimeni. Iată ce se știe până acum despre bebeluș, dacă este băiat sau fată.

Mark Zuckerberg, tată pentru a treia oară. Cum a anunțat această veste

Mark Zuckerberg are 38 de ani și o avere estimată la 52,8 miliarde de dolari. Stă foarte bine din punct de vedere financiar, dar și viața lui de familie este împlinită. De curând, el și soția lui au anunțat că vor mai avea un copil, pe lângă cele două fetițe ale lor, Maxima și August, născute în 2015 și în 2017.

„Multă iubire. Bucuroși să vă împărtășim faptul că Max și August vor avea o nouă surioară anul viitor!”, a scris Mark Zuckerberg, fondatorul rețelei de socializare Facebook. Cum a dat vestea? Pe Facebook, desigur. El a publicat o fotografie în care apare alături de soția lui, Priscilla Chan, fost medic pediatru, cu care s-a însurat în 2012. În imagine, antreprenorul american și partenera lui de viață sunt amândoi îmbrăcați casual și foarte zâmbitori. Ce e înduioșător este că Mark Zuckerberg ține o mână pe burtica Priscillei.

Fotografia a fost redistribuită pe Facebook de peste 21.000 de ori, are peste 1.2 milioane de aprecieri și peste 184.000 de comentarii, în care oamenii din toată lumea le-au transmis acestora mesaje de felicitare. „Sunt atât de fericită să aud vestea asta. Mark și Priscila sunt niște părinți extrordinari, iar Max și August vor fi niște surori grozave. Din nou, felicitările mele!”, a scris cineva.

Cum s-au cunoscut Mark Zuckerberg și Priscilla Chan

Mark Zuckerberg și Priscilla Chan s-au întâlnit prima dată la o petrecere, pe când era studenți la Universitatea Harvard, în 2003, adică cu un an înainte ca Zuckerberg să lanseze Facebook. Opt ani ani mai târziu, el și-a cerut soția în căsătorie. Cei doi și-au oficializat căsătoria pe Facebook prin actualizarea statusului și adăugând evenimentul în cronologie: „La 19 mai 2012, Mark Zuckerberg s-a căsătorit cu Priscilla Chan”. Evident, anul acesta au împlinit 10 ani de căsnicie și par mai fericiți ca oricând.

„10 ani de căsătorie și jumătate de viață împreună. La cât mai multe aventuri 🥰🥂”, a scris Zuckerberg cu această ocazie, publicând de asemenea o fotografie cu ei doi, ținându-se de mână, ca să marcheze momentul aparte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Mark Zuckerberg, tata pentru a treia oara
Foto: Profimedia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: