Redactia.ro
Home » Știri » Băiat vindecat prin hipnoză, după ce a mâncat numai cârnați până la 15 ani. Boala de care suferea copilul

Băiat vindecat prin hipnoză, după ce a mâncat numai cârnați până la 15 ani. Boala de care suferea copilul

Un copil care suferea de o boală de nutriție rara a fost vindecat cu ajutorul hipnozei. Meniul acestuia era alcătuit din cârnați și cartofi prăjiți, în fiecare zi. Ben Simpson, un băiat în vârstă de 15 ani, originar din Tara Galilor, a reușit să se vindece de o boală de nutritive gravă, cu ajutorul hipnozei. Cel care l-a salvat a fost un psiholog care a reușit să îl  hipnotizeze și sa il vindece pe adolescent.

Tânărul își amintește că tot ce a mâncat în viața lui a fost combinația de cârnați cu cartofi prăjiți. Însă, mama sa a reușit să stea de vorbă cu un terapeut, cu ajutorul căruia să își vindece fiul care suferea de “tulburare comportamentală de consum de alimente restrictive”.

De mic copil mânca doar un singur lucru

Mama băiatului își aminteste că micuțul consuma doar alimente solide, de un singur fel.  „La petreceri, stătea într-un colț și plângea, refuzând să se ducă să-și ia de mâncare. Dacă mergea în vizită la un prieten, nu mânca nimic”, a mărturisit cu lacrimi in ochi mama sa.

În plus, aceasta a spus că pregătea o porție de cârnați în cabinetul psihologului, înainte de orice tratament, pentru a fi sigura că băiatul are de mâncare. Mai mult decât atât, mama băiatului cheltuia în jur de 75 de dolari pe lună pentru acest fel de mâncare. Carnații trebuiau să fie fară membrane, conform dorințelor celui mic.

Alimentația slabă în vitamine l-a afectat pe băiat

Tot mama lui Ben a observat că băiatul său era din ce în ce mai slăbit din cauza alimentației proaste și a bolii de care suferea, acesta fiind și motivul pentru care micuțul avea rezultate slabe la scoală. Însă, prin hipnoza indusă de psihologul David Kilmury, adolescentul a reușit să învețe să mănânce și alte feluri de mâncare și să depășească teama de alimente.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: