Redactia.ro
Home » Stil de viață » Bancul zilei. Un politician e pus să aleagă între Rai și Iad

Bancul zilei. Un politician e pus să aleagă între Rai și Iad

Bancul zilei. Redactia.ro

Redacția.ro îți propune bancul zilei, care te va dispune. Nu ezita să-l împarți cu prietenii și cei apropiați ție.

Bancul zilei. Un politician e pus să aleagă între Rai și Iad

Într-o zi, plimbându-se pe stradă, un important șef de partid politic a fost accidentat de un camion și a murit. Sufletul său s-a ridicat la cer și iată-l față în față cu Sfântu’ Petru:

– Bine ai venit în Rai! zice Sfântu’ Petru. Înainte de a intra, ar fi o problemă… Vezi tu, foarte rar un politician de talia ta ajunge aici și nu prea știm ce să facem cu tine… Dar vom proceda așa: vei petrece o zi în Iad, apoi una în Rai, și-ți vom permite să alegi locul unde să-ți petreci eternitatea.

Omul a fost condus la ascensor, care a tot coborât până în Iad. Ușile s-au deschis și omul s-a trezit drept în mijlocul unui teren de golf, elegant și verde. Ceva mai departe se vedea un club, iar în fața, foștii colegi de partid și parteneri de afaceri deja decedați, îmbrăcați în haine elegante și foarte mulțumiți. Au alergat să-l salute, l-au îmbrățișat și au început să-și amintească de timpurile bune, când se îmbogățeau pe spinarea poporului… Au jucat cu mare plăcere o partidă de golf, apoi au cinat împreună la club, delectându-se cu manguste și caviar, iar noaptea – în compania unor tinerele frumoase și libertine. S-a întâlnit chiar cu Diavolul cel mare, care s-a dovedit a fi un tip simpatic, distractiv, care a spus glume și a dansat. A fost atât de bine, că nici nu și-a dat seama când s-a facut ora de plecare. Toți l-au condus la ascensor… A tot urcat, până la poarta Paradisului unde Sfântu’ Petru il astepta:

– Acum e momentul sa intri in Paradis!

Omul politic (fara scrupule, bine-nteles) a petrecut următoarele ore de pe un norișor pe altul, atingând harpa și cântând. Cele 24 de ore au zburat iar Sfântu’ Petru a revenit:

– Ai petrecut o zi în Iad si una in Rai, acum e momentul să alegi!

Omul s-a gandit un moment, apoi a spus:
– Raiul este chiar frumos, dar cred ca mai bine m-as simti in Iad.
Sfantu’ Petru l-a însoțit la ascensor și l-a coborât în infern. Când s-au deschis ușile, s-a trezit în mijlocul unui teren uscat, acoperit cu tot felul de mizerii. Și-a văzut prietenii îmbrăcați în zdrențe, scotocind prin gunoaie. Diavolul cel mare îl întâmpină și-l bătu pe umar:
– Nu înțeleg, bâgui politicianul, ieri am fost aici și erau femei frumoase, teren de golf, am mâncat bunătăți și ne-am distrat de minune. Și acum tot ce aveți este un teren uscat, plin de porcării, și prietenii mei par niște amărâți.
Diavolul cel mare zâmbi și zise:
– Ieri eram în campanie electorală, azi ai votat.

Cum ți s-a părut? Lasă-ne o părere!

 

BONUS:

Doi prieteni se intalnesc la o bere. Unul din ei avea un ochi vanat…

– Ce-ai pățit la ochi?
– M-a lovit nevasta.
– De ce?
– I-am vorbit cu TU.
– Doamne, iartă-mă, dar ce fel de relație aveți voi de te-a lovit doar pentru atâta lucru?
– Păi aseară, pe când mâncăm, mi-a zis: «Știi, dragă, noi n-am mai făcut amor de trei luni».
La care eu i-am răspuns: «Poate TU»…


 

Frumoasa soţie pleacă în delegaţie, iar soţul rămâne acasă…
Ea îl sărută înainte de plecare şi îi spune ultimele instrucţiuni: să fii cuminte, am încredere în tine. Eu plec doar pentru o săptămână, totul va fi în regulă!
După o zi, soţul o sună şi îi spune:
– Draga mea, ai plecat şi nu mi-ai lăsat nimic de mâncare, iar frigiderul este gol!
– Iubitule, ţi-am lăsat tot ce ai nevoie pentru o săptămână, cât timp sunt plecată! Ţi-am mai spus, trebuie doar să ai încredere în mine. Nu vei merge la somn nemâncat. Te iubesc!
Când se întoarce soţia din delegaţie, soţul o aşteaptă nervos şi începe să strige la ea:
– Măi, femeie! Nu am mai văzut o gospodină mai rea decât tine! Ai plecat o săptămână, la mine nu te-ai gândit, nu mi-ai lăsat nimic de mâncare, frigiderul este gol!
Soţia, fără să spună nimic, zâmbeşte ironic, îl ia de mână, îl conduce în dormitor, dă la o parte cearşaful, dezvăluind o grămadă de mâncare gătită cât să îi ajungă soţului o săptămână cât a fost ea plecată şi apoi îi spune:
– Tâmpitule! Trebuia să dormi acasă!
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: