Redactia.ro
Home » Monden » Bănel Nicoliță, primele declarații după ce s-a întors din SUA. Adevărul despre problemele sale financiare

Bănel Nicoliță, primele declarații după ce s-a întors din SUA. Adevărul despre problemele sale financiare

În urmă cu câteva luni, numele lui Bănel Nicoliță a revenit în atenția publică datorită unor zvonuri îngrijorătoare. În acel moment s-a discutat despre problemele financiare ale fostului fotbalist, care l-ar fi împins să plece de urgență din România. Acum a revenit acasă și a oferit oamenilor adevărul despre plecarea sa în SUA și ultimele evenimente din viața sa. 

Bănel Nicoliță s-a bucurat în viața profesională de multe împliniri, fiind unul dintre cei mai de succes fotbaliști din țara noastră. A fost cunoscut drept „preferatul” lui Gigi Becali, a jucat pentru cele mai importante echipe din România, iar ulterior a decis să-și îndeplinească cel mai mare vis.

Bănel Nicoliță, primele declarații după ce s-a întors din SUA

Fostul fotbalist a pornit în viață dintr-o comună modestă din Brăila, numită Făurei. Chiar dacă a cunoscut celebritatea și s-a bucurat de o situație financiară deosebită, el nu a uitat niciodată locul unde a pășit pentru prima oară pe terenul de fotbal. Și-a dorit mereu să aducă sportul de performanță în localitatea sa natală, iar în cele din urmă a reușit. Are propria sa echipă de fotbal, însă această realizare l-a pus într-o situație deosebit de sensibilă din punct de vedere personal și profesional.

Echipa de la Făurei nu a avut prea mult succes, iar pierderile financiare l-au ajuns din urmă pe Bănel. S-a zvonit că a împrumutat sume importante pentru a acoperi cheltuielile, dar nu a reușit niciodată să le înapoieze. Astfel, a plecat în SUA, unde s-a spus că muncește și încearcă să-și îndrepte greșelile.

Adevărul despre problemele sale financiare

După ce a lipsit pentru o perioadă lungă din atenția publicului din România, Bănel Nicoliță a revenit și are de gând să clarifice scandalul în care a fost implicat. A mărturisit că a plecat, într-adevăr, împins de probleme, în SUA, însă motivele au fost cu totul altele decât cele mediatizate.

„Am fost plecat afară, am fost la un prieten în vacanţă. Am stat câteva luni acolo. Am vrut să-mi revin şi eu fizic şi moral, pentru că eram cu moralul la pământ. Divorţul prin care am trecut, fotbalul, banii pierduţi. Greşeala mea cea mai mare a fost că am venit la Făurei şi atunci au intervenit probleme vizavi de fosta soţie.”, a mărturisit acesta la emisiunea „Fiţă cu Adiţă”.

Bănel Nicoliță a discutat și despre căsnicia sa, care s-a terminat în mod neașteptat. Fostul fotbalist a recunoscut că deciziile sale i-au adus familia în această situație, deoarece și-a investit tot timpul și resursele în echipa de la Făurei, în timp ce copiii și soția lui au rămas singuri.

„N-a acceptat şi, la acel moment, chiar a avut dreptate. Banii familiei, timpul pe care îl petreceam aici, nu mai ajungeam să fiu lângă ea şi lângă copii, să fiu alături de ea şi să le ofer şi ce le lipsea. Nu mi-am revenit nici acum, să fiu sincer. Asta e viaţa, trebuie uşor-uşor să văd lucrurile aşa cum sunt.”, a mai declarat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: