Redactia.ro
Home » Știri » Bani si obiecte de lux, cadou de la Mos Craciun. Ce a pus pe lista o fetita de doar 10 ani

Bani si obiecte de lux, cadou de la Mos Craciun. Ce a pus pe lista o fetita de doar 10 ani

GALERIE FOTO (2)

O lista de cadouri pentru Craciun a devenit virala instant, mai ales la aflarea vestii ca o fetita de doar 10 ani a fost in stare sa ceara lucruri pe care doar adultii le pot avea, cel putin in teorie.

Nu mica le-a fost mirarea parintilor la vederea listei de Craciun realizata de fetita lor care pare ca absoarbe tot ce este in jurul ei, fara sa tina cont de posibilitatile materiale. Astfel ca, micuta isi doreste un Iphone 11, papuci Gucci, geanta Channel, un MacBook Air, un iepuras, produse de machiaj, pantofi, parfumuri si suma de 4.000 de euro. Impresionanta lista i-a facut pe parintii fetei sa “ceara ajutor” pe retelele de socializare, astfel ca fotografia nu doar ca s-a viralizat instant, dar a si starnit reactii de tot felul. „Are gusturi, nu glumă, sunt impresionată“, „4000 de dolari vor intra anul acesta și pe lista mea de Crăciun“, „Acesta este anul în care va afla că nu există Moș Crăciun”,  a tinut sa comenteze un utilizator, in timp ce altul a spus: „Cumpără-i ceasul deșteptător, surioară! Spune-i că o va trezi din visul în care crede că va primi tot ce e pe listă“.

Traditia urmaririi traseului lui Mos Craciun a pornit de la americani

Americanii sunt cei care in 1955 au implementat traditia de urmarire a lui Mos Craciun, cu ajutorul Comandamentului American al Apararii Nationale, dintr-o pura greseala de tipar. La vremea respectiva, un ziar local a printat numarul de telefon al institutiei, iar micutii, cu acordul parintilor, au inceput sa sune si sa ceara informatii despre Mos Craciun si livrarile de cadouri.

Britanicii au incercat sa faca niste calcule si sa vada cam cate case are de vizita Mos Craciun intr-o singura noapte. Potrivit acestora, Mos Craciun face in jur de 640 de milioane de vizite, adica  intra in aproximativ 5.556 de case pe secunda. Peste 3.000 de elfi lucreaza in fiecare zi pentru Mos Craciun, in timp ce 9.5 milioane de kilometri de hartie de impachetat sunt folosite, suficient sa inconjoare pamantul de 60 de ori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: