Redactia.ro
Home » Știri » Bărbat din Galați și-a incendiat cu benzină soția. Incredibil de ce a recurs la gestul extrem

Bărbat din Galați și-a incendiat cu benzină soția. Incredibil de ce a recurs la gestul extrem

Scenă de coșmar în Galați, unde un bărbat și-a incendiat cu benzină soția. Totul s-a întâmplat dintr-un motiv incredibil, nimeni nu se aștepta la gestul extrem.

După o ceartă aprigă cu soțul, o femeie a ajuns la spital după ce a fost incendiată. Deși niciodată nu s-ar fi așteptat la un astfel de gest din partea partenerului ei de viață, femeia a ajuns în stare gravă la spital.

Bărbat din Galați și-a incendiat cu benzină soția

Din primele informații, scena de coșmar s-a petrecut după ce bărbatul din Galați a răbufnit în urma unui scandal. Fără să stea pe gânduri, omul a recurs la un gest extrem! I-a dat foc soției sale, după ce a aruncat cu benzină pe ea.

Flăcările cauzate de incendierea cu benzină i-au cuprins 15% din suprafața corpului. Vecinii au fost cei care au sărit în ajutorul femeii. Tot aceștia au fost și cei care au sunat imediat la 112, pentru a cere ajutor.

După ce au venit oamenii legii, bărbatul din Galați care și-a incendiat soția a fost reținut. În prezent, acesta este audiat de Poliție. Cel mai probabil, va primi un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru tentativă de omor.

Femeia incendiată de soț, dusă de urgență în sala de operații

Femeia de 53 ani a ajuns în secția de chirurgie plastică a Spitalului din Tecuci cu arsuri de gradul 1 și 2 pe aproximativ 15% din suprafața corpului. Cele mai afectate părți ale corpului sunt coapsa dreapta și mâna stângă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: