Redactia.ro
Home » Știri » Bărbat prins după 9 ani de căuturi după ce a violat o minoră

Bărbat prins după 9 ani de căuturi după ce a violat o minoră

Bărbat prins după 9 ani de căuturi după ce a violat o minoră

Bărbat prins după 9 ani de căuturi după ce a violat o minoră. Un bărbat din Județul Neamț, dat în urmărire internațională după ce a violat împreună cu un prieten, o fată de 16 ani, a fost prins în Italia. Suspectul a fost condamnat în 2013, la 9 ani de închisoare.

Bărbat prins după 9 ani de căuturi după ce a violat o minoră

Un bărbat din Neamț a fost acuzat în 2010 că a violat o fată de 16 ani în baia unui restaurant din Bicaz. Conform IGPR, autoritățile italiene au pus în executare un mandat de arestare, emis pe numele unui cetățean român, în vârstă de 38 de ani.

În 2013, bărbatul a fost condamnat la 9 ani de închisoare, pentru că în 2010 a violat împreună cu un prieten, o fată de 16 ani, într-o baie din Bicaz. Bărbatul, la acea vreme, se afla într-un local din Bicaz. Acesta a ademenit o fată de 16 ani în toaleta localului, apoi și-a chemat și prietenul pentru a o viola împreună.

Suspectul dat în urmărire internațională

După ce a fost condamnat, suspectul a fost dat în urmărire internațională și a fost localizat în localitatea italiană Villa di Briano, din Caserta.

Informațiile au fost transmise către Poliția Italiană de către Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Neamț. Cei de la SIC se aflau în directă colaborare cu polițistul român aflat în misiune de suport operativ pe lângă SCIPR.

Citeste si:Cine este Adriana Titieni, femeia care a fost surprinsă alături de Alexandra Papadopol

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: