Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. A fost prinsă persoana care i-a cerut bani mamei Alexandrei pentru eliberarea fetelor

Cazul Caracal. A fost prinsă persoana care i-a cerut bani mamei Alexandrei pentru eliberarea fetelor

Tragedia de la Caracal. Povestea Luizei, fata ucisă de Gheorghe Dincă

Cazul Caracal a ajuns, din păcate, parcă un scenariu de film. Acum, a apărut cineva care a cerut bani pentru eliberarea fetelor, Alexandra şi Luiza.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra (15 ani) şi Luiza (18 ani), dar există speranţe că fetele ar fi în viaţă. Recent, cineva s-a jucat cu sentimentele şi emoţiile familiilor, după ce a dat un telefon în care a cerut recompensă pentru eliberarea celor două adolescente. Asta ar fi însemnat că tinerele ar fi în viaţă.

Alexandru Cumpănaşu a anunţat că a colaborat cu procurorii şi serviciile de informaţii pentru a surprinde în flagrant o persoană care a contactat-o pe mama Alexandrei şi i-a cerut bani pentru a o elibera pe minoră, dar şi pe Luiza. Persoana a fost prinsă şi audiată, pista fiind una falsă.

De 5 zile am colaborat personal cu procurorii si serviciile de informatii pt organizarea unui flagrant in cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerand bani pt eliberarea Alexandrei si Luizei!!!. Chiar daca speranta a fost mica totusi am sperat. Felicit DIICOT si serviciile care au colaborat la acest caz. Persoana care reclama ca detine fetele a fost prinsa si audiata!!. Din pacate este o pista falsa dar eu sper sa plateasca cu puscaria pt modul in care s-a jucat cu sentimentele familiei si sperantele tuturor!!!! Va rog sa nu difuzati vocea mamei Alexandrei!”, a postat Cumpănaşu pe Facebook.

Analiza INML arată că oasele găsite de anchetatori în casa lui Dincă au ADN-ul Alexandrei. În privinţa oaselor găsite în pădure, la indicaţiile lui Dincă, rezultatele analizei sunt aşteptate în cursul zilei de vineri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: