Redactia.ro
Home » Homepage » Ce știe Remus Rădoi, „Interlopul” din Caracal, despre Alexandra

Ce știe Remus Rădoi, „Interlopul” din Caracal, despre Alexandra

Remus Rădoi

Remus Rădoi, șeful unei firme de pază din Caracal, este de părere că Alexandra , fata de 15 ani care a dispărut pe 24 iulie, nu mai este în viaţă.

Omul de afaceri bănuieşte că Alexandra Măceșanu a fost ucisă de Gheorghe Dincă pentru că acesta a intrat în panică şi ar fi fost capabil să facă aceste crime.

„Studiind profilul criminalului pare-se că la momente de criză ar fi capabil să scape de victimă, în condițiile în care victima arată clar o lipsă de cooperare și capacitatea de a da informații către organele de anchetă în cazul în care ar fi scăpat de la dumnealui.

Or, în situația în care se pornise deja acea presiune mediatică, probabil criminalul a simțit pericolul și a trecut la lichidarea ei”, a spus Remus Rădoi, joi seară, la Antena 3.

Nu exclude ca Dincă să fi avut complici

„Având în vedere trecutul dumnealui și faptu că se pare că pe zona Italia a acționat într-o formă de grup organizat, e adevărat restrâns, este posibil ca și aici să fi avut terțe persoane cu care conlucra, dar momentan date certe nu există”, a adăugat Remus Rădoi.

Citește și : Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri uimitoare!

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: