Redactia.ro
Home » Știri » Gheorghe Dincă are propria pagină de Wikipedia

Gheorghe Dincă are propria pagină de Wikipedia

Gheorghe Dincă are propria pagină de Wikipedia

Gheorghe Dincă are propria pagină de Wikipedia. Bărbatul de 66 de ani a îngrozit România după ce a recunoscut că a ucis două tinere, după care le-a ars trupurile.

Gheorghe Dincă are propria pagină de Wikipedia

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal, care este acuzat că ar fi ucis diuă tinere, are propria pagină de Wikipedia.

Acest site l-a supranumit pe Dincă „Monstrul din Caracal”, iar românii cer acum șterge articolului.

Articolul conține foarte multe inexactități, fapt ce a stârnit revolta utilizatorilor. Românii cer ștergerea articolului, motivând că articolul nu este relevant pentru Wikipedia și că nu orice criminal trebuie să aibă o secţiune dedicată”.

Gheorghe Dincă, este un criminal în serie român. A ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112. Spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta. În cursul anchetei a ieșit la iveală că este suspectat de comiterea unei alte răpiri. Iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei.

În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani. Apar însă și câteva informații eronate sau inexacte. Gheorghe Dincă este oficial șomer, el câștigându-și existența din vânzarea de fier vechi, bișniță. Și recent, se pare, în urma acuzațiilor care i se aduc și perchezițiilor de către DIICOT , din traficul de persoane. Gheorghe Dincă s-a pensionat în decembrie 2018. S-a dovedit prin verificarea resturilor de rămășițe omenești că el le-a omorât pe cele două fete, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. INML a transmis că oasele ridicate din locuința lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei Măceșanu. Fragmentele osoase găsite recent la marginea unei păduri din Caracal nu au fost încă identificate de specialiști”.

A recunoscut că le-a ucis pe cele două fete

Gheorghe Dincă a recunoscut la două zile de la arestare, că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu, de 15 ani și pe Luiza Melencu de 18 ani.  Cazul din Caracal este unul enigmatic, anchetatorii încercând de trei săptămâni să afle ce s-a întâmplat cu cele două tinere.

Citește și:Cazul Caracal: Activitate pe WhatsApp-ul Luizei Melencu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: