Redactia.ro
Home » Știri » Bărbatul acuzat de pedofilie din Călărași, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul acuzat de pedofilie din Călărași, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul acuzat de pedofilie din Călărași, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul acuzat de pedofilie din Călărași. Bărbatul în vârstă de 52 de ani din localitatea Fundeni Frunzărești, județul Călărași, acuzat că a sechestrat și abuzat doi băieți, a fost arestat pentru 30 de zile.

Bărbatul acuzat de pedofilie din Călărași, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Polițiștii Inspectoratului de Poliție județeană Călărași au anunțat că în cursul zilei de vineri, un bărbat în vârstă de 52 de ani din localitatea Fundeni Frunzărești, Călărași, este suspectat de pedofilie. Bărbatul este principalul suspect în cazul unui dosar penal sub aspectul săvârșitii infracțiunii de lipsire de libertate și de infracțiuni la viața sexuală.

Autoritățile au găsit în locuința suspectului un minor, care ar fi fost legat cu o sfoară în șopron. De asemenea, un alt minor a fost găsit la o altă adresă din București. Din cele precizate de polițiștii, ambii minori erau instituționalizați și din primele verificări, se pare că aceștia au fost abuzați sexual. În șopronul casei, suspectul avea instalată o cameră video.

Suspectul a fost arestat

Autoritățile l-au arestat preventic pe bărbaul de 52 de ani, și urmează ca cei doi minori să fie audiați, în prezența unui psiholog de l Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași. Cei doi minori, au între 13 și 16 ani.

Potrivit unor surse din anchetă, ar exista mai mulți copii. Anchetatorii au descoperit că bărbatul de fiecare dată când ajungea în București, acesta dormea cu minorii în ghena blocului unde era angajat. În data de 29 iunie, Direcția pentru Protecția Copilului au sesizat că unul dintre copii are un comportament ciudat. Așadar, aceștia anunță Poliția, iar de aici lucrurile se stopează. Poliția susține la rândul său, că suspectul a fost audiat și că minorul nu a depus plângere.

Pe 26 septembrie DGASPC îl dă pe minor dispărut, după ce au identificat un comportamnet cu tendințe homosexuale. În telefonului copilului se găsesc poze în care cei doi se sărutau, iar acesta le spune polițiștilor despre o înregistrate în care bărbatul de 52 de ani îl învață cum să mintă despre pozele cu săruturile.

Citeste si:Ce a postat medicul Ioana Țîrlea pe pagina de socializare înainte de a se sinucide

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: