Redactia.ro
Home » Știri » Ce a postat medicul Ioana Țîrlea pe pagina de socializare înainte de a se sinucide

Ce a postat medicul Ioana Țîrlea pe pagina de socializare înainte de a se sinucide

Ce a postat medicul Ioana Țîrlea pe pagina de socializare înainte de a se sinucide

Ioana Țîrlea, medicul veterinar, în vârstă de 29 de ani care a fost găsită dezbrăcată și fără suflare pe asflat, a transmis un mesaj cutremurător înainte de a comite actul de suicid.

Ce a postat medicul Ioana Țîrlea pe pagina de socializare înainte de a se sinucide

Durere nemârginită în rândul celor apropiați ai Ioanei Țîrlea, medicul veterniar care s-a aruncat de la etaj.

Ioana Țîrlea avea 29 de ani și era medic veterinar. Aceasta a fost găsită dezbrăcată întinsă pe asfalt. Inițial, s-a crezut că tânăra ar fi căzut accidental de la etajul blocului unde locuia, însă alte detalii arată că tânăra suferea de depresie.

Lucrul neobișnuit este faptul că Ioana a fost găsită dezbrăcată ceea ce i-a făcut pe anchetatori să aleagă altă variantă. Se pare însă, că Ioana trecea printr-on perioadă foarte grea, deoarece nu reușea să-și găsească de muncă. Fata de 29 de ani era singură în apartament în momentul în care și-a pierdut viața.

Anchetatorii exclud varianta unei crime

Iubitul Ioanei este singurul care știa despre starea acesteia, însă, în momentul tragediei, acesta nu era acasă. Acesta urmează să fie interogat de către polițiști. La momentul actual, anchetatorii exclud ipoteza unei crime, deoarece apartamentul era închis pe dinăuntru, iar cheia se afla în ușă în momentul când oamenii legii au încercat să pătrundă în locuința tinerei.

Deși nimeni nu se aștepta la gestul Ioanei, aceasta a transmis un mesaj pe rețelele de socializare în care se observa faptul că medicul era în depresie.

Ioana citea des citate motivaționale scrise de Albert Camus pe rețelele de socializare, dar un mesaj cutremurător a atras atenția anchetatorilor. „Viața este o catastrofă, dacă lucrurile nu merg”,era mesajul postat de Ioana.

Potrivit unor surse, fata de 29 de ani ar mai fi avut o tentativă de suicid în trecut. Ioana Țîrlea nu a lăsat niciun bilet de adio.

Citeste si:Colegii îi furau mereu laptele din frigider. Într-o zi, le-a făcut o surpriză

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: