Redactia.ro
Home » Horoscop » Bărbatul Capricorn. Poate fi un paradox misterios, dar când se îndrăgostește dă totul

Bărbatul Capricorn. Poate fi un paradox misterios, dar când se îndrăgostește dă totul

Bărbatul Capricorn. Poate fi un paradox misterios, dar când se îndrăgostește dă totul

Bărbatul Capricorn din viața ta poate fi un paradox misterios. Din cauza naturii sale reticente, s-ar putea să ai impresia că este greu să ajungi să-l cunoști cu adevărat. Acești bărbați au tendința de a construi ziduri înalte, de gheață, în jurul adevăratei lor interiorități, pe care doar cei mai neînfricați cățărători le pot escalada în cele din urmă.

Bărbatul Capricorn, un paradox pentru multe femei

Cu trăsături care sunt adesea percepute ca fiind reci, insensibile și nepăsătoare, secretul bărbatului Capricornic este inima sa crudă și sensibilă, pe care simte că trebuie să o țină ferită de lume. Este obișnuit ca acești bărbați să aibă o viziune cinică sau nihilistă asupra majorității oamenilor, și nu mulți sunt vreodată invitați cu adevărat în cercul său intim. În plus, este posibil să nu întâlnești prea mulți dintre acești evazivi Capuri de Mare (cu excepția cazului în care lucrezi cu ei), deoarece nu tind să fie personalități incredibil de sociabile.

Bărbatul Capricorn, practic și independent

Capricornii sunt practici, independenți și autosuficienți. Le place să facă lucruri utile prin casă și, în mod normal, vor fi implicați în mai multe proiecte de bricolaj în același timp. Din moment ce Capricornii sunt atât de harnici, ei își petrec chiar și timpul liber încercând să se perfecționeze. Vor citi o mulțime de cărți, în special cărți de non-ficțiune, astfel încât să fie bine informați despre cât mai multe subiecte diferite. Ei vor să știe tot ce există despre lume și niciodată nu simt că s-au documentat suficient.

Trăsături negative ale bărbatului Capricorn

Capricornii sunt semne solare foarte harnice. Își petrec mult timp îmbunătățindu-se pe ei înșiși și luptând pentru succes. Cu toate acestea, deoarece petrec atât de mult timp învățând și muncind, pot avea tendința de a fi puțin condescendenți. Sunt niște atotștiutori! Bărbații Capricorn își țin familia, prietenii și colegii de muncă la standarde incredibil de înalte. Vor fi încăpățânați și neiertători cu cei care le-au greșit. Cu toate acestea, ei se țin și pe ei înșiși la aceste standarde. Ei sunt cei mai mari critici ai lor. Nu sunt niciodată mulțumiți de ei înșiși.

Bărbatul Capricorn ar putea fi și el oarecum materialist. Chiar dacă nu-i pasă deloc de felul în care îl percep ceilalți, îi place să cumpere cele mai noi gadgeturi și haine, pentru că îl face să se simtă de succes. În dragoste, bărbatul Capricorn va oferi probabil mai multe cadouri partenerei decât să vorbească despre sentimentele sale.

Trăsături bune ale bărbatului Capricorn

Bărbații Capricorn au o cantitate impresionantă de autocontrol și știu cum să își ignore cu succes impulsurile. Ei nu vor permite ca tentația să le ruineze cariera, relația sau prieteniile. Ei se gândesc bine la fiecare opțiune care le este prezentată înainte de a lua o decizie și cântăresc consecințele fiecărei acțiuni. Sunt persoane foarte inteligente, muncitoare și disciplinate. Aceste caracteristici sunt de-a dreptul admirabile!

În timp ce bărbații Capricorn s-ar putea să nu fie, în general, cele mai romantice persoane, ei vor fi totuși foarte loiali și generoși. De asemenea, sunt foarte solidari și sunt întotdeauna dispuși să îi ajute pe ceilalți. Și-ar putea arăta dragostea și recunoștința pentru cineva prin cadouri sau acte de serviciu.

Bărbatul Capricorn în dragoste

În dragoste, bărbatul Capricorn va dori să ia lucrurile foarte încet. Doar că îi ia mult timp să se simtă în siguranță în deciziile și relațiile lor. Bărbatul Capricorn își va arăta dragostea prin acțiuni, nu prin cuvinte. Totuși, nu își va arăta dragostea prin gesturi mărețe sau PDA. El se va asigura că partenerul său înțelege că este apreciat în fiecare zi a anului, nu doar la ocazii speciale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: