Redactia.ro
Home » Știri » Bărbatul care a incendiat fata de 17 ani din Mehedinți, a murit la spital. Ce s-a întâmplat cu acesta

Bărbatul care a incendiat fata de 17 ani din Mehedinți, a murit la spital. Ce s-a întâmplat cu acesta

A murit barbatul care a incendiat o tanara de 17 ani

Bărbatul din Mehedinți, care a incendiat o fată în vârstă de 17 ani, a murit luni seara, după ce a încercat să se sinucidă în timp ce se afla în arest preventiv.

Conform polițiștilor, acesta a încercat să se spânzure cu o cămașă, dar oamenii legii au reușit să îl salveze la timp, dar acesta a făcut stop cardio respirator iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Bărbatul care a incendiat fata de 17 ani din Mehedinți, a murit la spital

Bărbatul care a incendiat o tânără de 17 ani din Mehedinți a murit seara trecută, la spitalul din Drobeta Turnu Severin după ce a încercat să se sinucidă.

Acesta a fost dus joi la spital după ce oamenii legii au reușit să îl salveze după ce a încercat să se spânzure în arestul ÎPJ Mehedinți, folosind lenjeria intimă și tricoul.

El a venit de la început foarte grav, a făcut acolo stop cardio-respirator, în penitenciar, în momentul tentativei de sinucidere, a fost resuscitat de colegii de la Ambulanţă şi adus în stare gravă, în comă de gradul 4 la noi, fără şanse practice de a supravieţui. Starea s-a agravat permanent, a apărut febra mare de tip central care nu mai scădea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am aşteptat să prindă dimineaţa. A decedat aseară, pe la 11.30”, a declarat Radu Iman, managerul Spitalului Judeţean Mehedinţi.

Fata în vârstă de 17 ani se află în stare gravă

Ion Turnagiu a ucis cinci persoane și a fost condamnat la închisoare pe viață în 1994, fiind eliberat după 25 de ani.

În urmă cu mai multe săptămâni, bărbatul a incendiat o tânără de 17 ani la un an după ce a fost eliberat din închisoare.

Deși fata a depus plângere împotriva acestuia, polițiștii nu l-au arestat, în cele din urmă acesta reușind să își ducă la bun sfârșit planul diabolic.

Fata se află în stare gravă, după ce a fost stropită cu benzină și incendiată în propria casă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini