Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a murit în Capitală după ce a fost imobilizat de polițiști. Care a fost cauza morții

Un bărbat a murit în Capitală după ce a fost imobilizat de polițiști. Care a fost cauza morții

Moarte in centrul Capitalei

Scene șocante au avut loc duminică seara în centrul Bucureștiului. Un bărbat al străzii care făcea scandal, a fost imobilizate de autorități, iar la scurt timp i s-a făcut rău.

Paramedicii ajunși la fața locului l-au resuscitat 30 de minute pe bărbat, dar nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Un bărbat a murit după ce a fost imobilizat de polițiști

Conform Observatornews.ro, autoritățile au fost chemate în centrul Capitalei, pentru a potoli un bărbat al străzii care făcea scandal lângă o terasă. După ce a fost încătușat și întins la pământ de polițiști, iar la scurt timp acesta a murit.

În zona Sf. Vineri din București, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, fără adăpost, a început să facă scandal lângă o terasă, după care a ieșit în stradă și încerca să sară în fața mașinilor care circulau în zonă.

Martorii au chemat autoritățile și agenții l-au încătușat, inclusiv la picioare, pentru că bărbatul devenise agresiv cu polițiștii.

Acesta a fost întins pe burtă și complet imobilizat pe trotuar, timp în care bărbatului i s-a făcut rău. Potrivit martorilor, bărbatul avea urme de înțepături pe brațe, probabil acesta și-a administrat o supradoză cu puțin timp înainte de scandal.

Reacția polițiștilor după moartea bărbatului

După moartea bărbatului de aproape 30 de ani, poliția a emis un comunicat prin care sesiza evenimentul.

Astăzi, în jurul orei 21:00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că un bărbat se aruncă în fața masinilor. La fața locului polițiști din cadrul Secției 10 au depistat un bărbat de 30 de ani, care manifesta un comportament agresiv și producea distrugeri la o terasă.Bărbatul, care se manifesta în continuare violent, a fost imobilizat. Având în vedere că a acuzat stări de rău, a fost solicitat un echipaj de prim ajutor. Echipajul medical a, aplicat măsuri specifice, însă în jurul orei 22.30 au declarat decesul persoanei.”

Totodată, autoritățile au precizat că cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, pentru a stabili cauza decesului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: