Redactia.ro
Home » Știri » Bărbatul care are 48 de copii și încă 11 pe drum. De ce stilul lui de viață atipic le sperie pe femei

Bărbatul care are 48 de copii și încă 11 pe drum. De ce stilul lui de viață atipic le sperie pe femei

Bărbatul care are 48 de copii și încă 11 pe drum. De ce stilul lui de viață atipic le sperie pe femei

Un bărbat susține că are 48 de copii în prezent și încă 11 bebeluși sunt pe drum. Și n-o să se oprească aici. Iată care e povestea lui și de ce stilul de viață pe care îl are, ieșit din comun, le îndepărtează pe unele femei.

Bărbatul care are 48 de copii și încă 11 pe drum. Stilul lui de viață atipic le sperie pe femei

Kyle Gordy are 31 de ani și provine din Los Angeles. El susține că a devenit tată pentru zeci de copii donând spermă. În prezent, are 48 de copii în mai multe țări, iar 11 bebeluși, tot ai lui, urmează să vină pe lume în curând. Și n-o să se oprească aici.

Kylie a început să doneze spermă în urmă cu aproape 10 ani și ține o dietă specială ca să își asigure fertilitatea.

Prima dată când a început să facă asta, tânărul a ajutat un cuplu de lesbiene să devină mame și a fost tare mulțumit. Ulterior, lui Kylie i-a venit ideea să își promoveze „serviciul” prin intermediul rețelelor de socializare, a creat o întreagă comunitate pe Facebook, cu mulți membri, și de atunci a început să fie contactat de o mulțime de femei care voiau copii, dar care nu doreau neapărat să apeleze la băncile de spermă și care țineau neapărat să îl cunoască și pe tatăl biologic al copilului lor.

„Când vine vorba de băncile obișnuite de spermă, nu ştii cu adevărat cui donezi. Poate că este o femeie de care nu îmi place şi nu aş vrea să fac asta. De aceea, eu nu am mers pe acel traseu”, a spus Kyle.

Inseminarea artificială este folosită în 90% dintre cazuri, dar tânărul face și sex cu doritoarele dacă i se cere asta. Cererea cea mai mare a fost în perioada pandemiei de Coronavirus.

Totuși, Kylie susține că are o mare problemă. Nu reușește nicicum să aibă o relație stabilă din cauza stilului lui de viață ieșit din comun.

„După ce le spun femeilor cu ce mă ocup, ele nu mai sunt interesate de mine și se îndepărtează”, a mărturisit el, conform canalului de Youtube Truly.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: