Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Bărbatul care și-a părăsit soția după 47 de ani de căsnicie pentru o o femeie mai tânără se roagă în genunchi pentru iertarea ei câteva luni mai târziu. Ce lecție i-a dat soția

Bărbatul care și-a părăsit soția după 47 de ani de căsnicie pentru o o femeie mai tânără se roagă în genunchi pentru iertarea ei câteva luni mai târziu. Ce lecție i-a dat soția

O soție  i-a oferit soțului ei o lecție dureroasă după ce acesta a părăsit-o pentru o aventură romantică cu o tânără brunetă.

„Divorț? John, spune-mi că nu vorbești serios! Și ce ai zis? Că vrei o parte corectă?” Nicky a explodat, încercând să-și păstreze calmul în scaun, în timp ce soțul ei îi spunea că este „sătul” de viața monotonă și vrea să trăiască ca un bărbat liber.

John a zâmbit ironic. „Oh, Nicky! Nu e ca și cum nu ai văzut asta venind. Haide, amândoi știm că între noi nu mai e nimic. Nu vreau să-mi petrec restul vieții plângând lângă tine. Vreau să trăiesc. Ca un bărbat liber. Și voi găsi pe cineva – frumoasă și fermecătoare… cineva care să nu fie o ‘capră moartă’ ca tine! Așa că da, divorțez de tine.”

„Și tu chiar crezi că te voi lăsa să scapi așa de ușor? Ai vrea, John!” a spus Nicky cu dispreț. „Vrei să trăiești ca un bărbat liber, nu-i așa? Ei bine, ghici ce? Nu voi semna actele de divorț și nu vei primi niciun ban, nici măcar o parte!”

„Nu poți face asta, Nicky! Dacă nu semnezi actele de bună voie, te voi forța până când vei fi obligată!”

Nicky a râs. „Oh, săracul Johnny! Ce vei face? Îți vei aduce amanta acasă? Fetele astea tinere cu care te joci? Ele nu vor găti și curăța pentru tine așa cum am făcut eu! Te-am îngrijit timp de 47 de ani! Am crescut copiii noștri singură, în timp ce tu dormeai pe canapea după muncă, beam bere și ieșeai cu prietenii. Și tu crezi că vei scăpa? Niciodată!”

Nu poți scăpa de karma.

„Ei bine,” John a făcut o pauză, privindu-se la ceas. „Nu cred că am altă ieșire. Plec într-o oră într-o excursie în Mexic. Și probabil voi fi plecat șase luni. Am făcut toate rezervările și, ei bine, am folosit aproape toți banii din contul nostru comun.”

„Ce?! Cum ai putut… erau și economiile mele, John! Cum ai avut tupeul să-i folosești fără să mă consulți?”

„Știam că vei face scandal din cauza divorțului, Nicky. Așa că ăsta era planul meu!”

Cu asta, John a mers în dormitor, și-a împachetat lucrurile și a plecat, lăsând actele de divorț pe masă. „Dacă nu vrei să trăiești cu consecințele deciziei tale, semnează-le cât mai repede. Altfel, viața ta va deveni un iad!” a adăugat el înainte să plece.

Nicky a izbucnit în lacrimi văzându-l pe John plecând. Știa că John nu fusese niciodată cel mai bun partener, dar abia recent descoperise că el avea aventuri cu femei mult mai tinere, care nu căutau nimic serios, doar aventuri de o noapte. John voia să scape de ea și să divorțeze. Dar Nicky nu voia asta. După ce copiii lor au plecat, doar John rămăsese lângă ea. Chiar și după ce a aflat de infidelitățile lui, a păstrat tăcerea, sperând că lucrurile se vor îmbunătăți, dar nu a fost așa. John a declarat în cele din urmă că voia să divorțeze. Dar Nicky era hotărâtă: de data aceasta, nu-l va lăsa să scape ușor.

Trei luni mai târziu…

Nicky stătea în sufragerie, sorbind ceai de zmeură și mâncând biscuiți cu ciocolată, verificându-și ceasul, când a auzit soneria. I-a căzut fața de uimire când l-a văzut pe John la ușă.

„Ce cauți aici? Nu ar trebui să fii în Mexic?”

„Oh, Nicky! Îmi pare rău, îmi pare atât de rău pentru ce am făcut!” a spus el, îngenunchind. „Te rog, iartă-mă. Am greșit că te-am părăsit. N-ar fi trebuit să fac asta.”

Nicky era uimită. „John, ce se întâmplă? Bine, calmează-te. Hai să intrăm și să vorbim.”

„Oh, Nicky! De unde să încep? Am cunoscut-o pe această fată tânără, Maddison,” a început el, odată ce s-au așezat. „Era fermecătoare și am crezut că mă iubește. Am petrecut două luni împreună în Mexic… Dar era o escroacă! M-a jefuit! Mi-a luat toți banii și tot ce aveam! M-a pus să fac totul pentru ea, inclusiv să gătesc și să fac curățenie. Avea doi copii și îi îngrijeam, pentru că credeam că mă iubește. Dar nu dormeam niciodată împreună pentru că ea tot inventa scuze… era doar după bani!”

Nicky era pe punctul de a spune ceva când soneria a sunat din nou.

„Un minut, John. Să văd cine este,” a spus Nicky îndreptându-se spre ușă.

„Cine este, Nicky?… Ce – Ce faci aici?” John a rămas surprins când a văzut-o pe Maddison în fața ușii. „Nicky! Ea este! Ea m-a jefuit!”

Cele două femei s-au privit și au izbucnit în râs. „Bine, John! Știam totul. Îți prezint pe Mandy – sau, cum ai spus tu, Maddison. Este fiica prietenei mele. O mamă singură, cu doi copii, care m-a ajutat să adun dovezi împotriva soțului meu infidel! Ți-am spus, John, că vei regreta! Te-am urmărit prin intermediul rețelelor sociale și am chemat-o pe Maddison să mă ajute. Totul a fost o capcană, dragule, și sunt atât de bucuroasă că ai căzut în ea!”

„Ce?!” a explodat John. „Ai făcut toate astea intenționat?! O să regreți, Nicky! O să vezi!”

„Nu, John,” a strigat Nicky. „Tu vei regreta de data asta. Ia-ți bagajele și pleacă din casa mea imediat! Și da, voi divorța de tine, nemernicule! Și mă voi asigura că nu primești niciun cent! Așa că ridică-te și pleacă! IEȘI DIN CASA MEA ACUM!”

John și-a luat bagajele și a plecat, mormăind ceva ce pe Nicky nu o interesa. Ea i-a mulțumit lui Mandy pentru ajutor, iar cele două femei s-au bucurat de o ceașcă de ceai de zmeură în acea dimineață răcoroasă, râzând de cât de bine a funcționat planul lor.

Câteva luni mai târziu, John și Nicky au divorțat, iar când copiii lor au aflat ce s-a întâmplat, au susținut-o pe mama lor și l-au ridiculizat pe tatăl lor pentru că a coborât atât de jos.

 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect