Redactia.ro
Home » Stil de viață » Bărbatul Ken a devenit păpușa Barbie. Poze incendiare de la piscină cu noul implant

Bărbatul Ken a devenit păpușa Barbie. Poze incendiare de la piscină cu noul implant

GALERIE FOTO (6) barbatul-ken

Rodrigo Alves, cunoscut în lume drept păpușa Ken a luat o decize radicală. După ce a cheltuit mii de euro pe operații estetice pentru a fi cât mai aproape de păpușa Ken a decis să facă o schimbare. Rodrigo a decis că nu se mai regăsește și a făcut toate demersurile să devină femeie.

Cum a devenit păpușa Barbie

În acest an bărbatul Ken a dezvăluit că devine femeie. Pentru a demonstra că nu glumește Rodrigo și-a mărit sânii, a început să poarte peruci și meșe. Acesta a declarat că de mic a simțit că nu se regăsește în corpul pe care îl are.

“Am început să port haine de femeie acasă, în secret. Stăteam în fața televizorului așa și nu știa nimeni. Încercam să fiu barbat, aveam pătrățele, mâini mari. Am încercat din răsputeri să fiu bărbat pentru că m-am nascut în corpul ăsta, însă am fost în depresie și nefericită. Fie mă transformam, fie muream”.

Imaginile cu noua operație a lui Rodrigo

Zilele trecute păpușa Barbie le-a arătat fanilor noua intervenție chirurgicală. Acesta și-a făcut implant de fesieri, operație ce a costat aproximativ 32.000 de euro. Alături de fotografiile postate a lăsat și câteva cuvinte sugestive „Ador felul în care arăt acum”. Pozele au fost făcute la marginea unei piscine în Marbella, Spania.

De când a simțit că nu se regăsește în corpul de bărbat

De asemenea, și-a schimbat si numele pe Instagram în Jessica, mentionând că vrea să îl schimbe și în viața reală. Mai mult, vedeta a recunoscut că se gândește să devină mamă în viitorul apropiat.

„Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te iubești pe tine. Prioritatea mea sunt eu și transformarea mea. Mi-ar plăcea să am un copil, să nasc.
Mă văd în viitor având grijă de un bebeluș și într-o relație cu cineva care mă acceptă pentru ceea ce sunt. Am știut dintotdeauna că sunt femeie, de la varsta de 3-4 ani, a spus Jessica pentru emisiunea This Morning. “

Rodrigo Alves, pe numele real a suferit aproximativ 69 de intervenții pentru a fi cât mai aproape de imaginea păpușii Ken. După decizia de devein femeie el a cheltuit până acum peste 500.000 de euro. Păpușa a fost la un pas de a-și pierde nasul din cauza operațiilor excesive.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: