Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » ”Păpușa umană Ken” s-a transformat în femeie: ”Simțeam că eșuasem ca bărbat”

”Păpușa umană Ken” s-a transformat în femeie: ”Simțeam că eșuasem ca bărbat”

GALERIE FOTO (3)

”Păpușa umană Ken” s-a transformat în femeie: ”Simțeam că eșuasem ca bărbat”. A cheltuit sute de mii de dolari pentru a deveni un bărbat adevărat, însă nici operațiile estetice, nici felul în care trebuia să se comporte u l-au împlinit. Așa că excentricul Rodrigo Alves a luat decizia radicală! S-a transformat în femeie.

A devenit cunoscut în România pentru stilul său excentric. Brzilianul ”din plastic” a trecut prin peste 40 de operații pentru a deveni copia fidelă a păpușii Ken. A fost la un pas de moarte, când, în urma unei operații estetice medicii i-au descoperit în bărbie o pungă de fluid, care ar fi putut provoca chiar decesul, dacă ar fi rămas netratată, susține Alves. A cheltuit peste 600.000 de lire sterline, doar pentru a se transforma în Ken.

”Păpușa umană Ken” s-a transformat în femeie: ”Simțeam că eșuasem ca bărbat”

Acum, Rodrigo este o femeie în vârstă de 36. Numele ei este Jessica.

”Este voința lui Dumnezeu ca eu să fiu femeie. Simt că El a vrut să mă folosească pe mine ca un instrument care să îi învețe pe alții cum este să fii transsexual.”, a declarat Rodrigo Alves, potrivit Daily Mail.

Transexualul a povestit că în copilărie îi plăceau păpușile, fustițele și simțea că ar trebui să devină femeie.

„Când eram mică, iubeam păpușile și rochile și simțeam că sunt o fetiță, dar habar n-avean ce înseamnă să fii trans. Acum este ceva mult mai înțeles. Am cheltuit sute de mii de dolari pe bicepși și pătrățele false, dar simțeam că eșuasem ca bărbat. Nu eram cine se presupunea că trebuie să fiu”, a mai spus Alves.

Următorul pas în transformarea sa este schimbarea numelui în buletin, pe care încă nu l-a dezvăluit, însă a declarat că a folosit numele Jessica pentru alter-egoul ei.

”Păpușa umană Ken”

Citește și: S-a trezit din comă după 27 de ani. Ce a spus prima oară

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: