Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » S-a trezit din comă după 27 de ani. Ce a spus prima oară

S-a trezit din comă după 27 de ani. Ce a spus prima oară

s-a trezit din comă

Avea doar 32 de ani când a suferit un accident teribil, un autobuz intrând frontal în mașina cu care se deplasa. Ca urmare a rănilor severe, femeia a intrat într-o comă profundă, din care nu s-a mai trezit timp de 27 de ani. Aproape miraculos, când nimeni nu mai spera la acest moment, femeia a revenit la viață.

 

Și-a protejat fiul

 

În 1991, a suferit un accident teribil, în urma căruia a rămas în comă. La momentul respectiv, tânăra se afla în mașină alături de băiețelul ei de 4 ani, Omar Webair, și de cumnatul ei. Băiețelul a scăpat nevătămat grație faptului că ea și-a folosit corpul pentru a-și proteja copilul. Peste ani, băiețelul a povestit cum s-a petrecut totul. „Când a văzut autobuzul venind spre noi, ea m-a luat în braţe pentru a mă proteja de impact”, a declarat Omar, ful victimei.

 

Femeia, în schimb, a intrat într-o comă profundă. Peste ani s-au încercat nenumărate tratamente, la care trupul femeii n-a răspuns. Medicii au stabilit că femeia se află într-o stare vegetativă, în care nu putea răspunde stimulilor externi, dar era capabilă să simtă durerea. În tot acest timp, ea a fost hrănită cu ajutorul unui tub şi a fost supusă fizioterapiei pentru a se asigura că muşchii ei nu se vor atrofia din cauza lipsei de mişcare.

S-a trezit din comă după 27 de ani

În 2017, femeia a fost transferată din spitalul din Emiratele Unite într-unul din Germania, unde a fost supusă unor proceduri. Un an mai târziu de la acest moment, femeia și-a revenit miraculos. Ce i-a declanșat ieșirea din comă? O altercație dintre fiul său și personalul medical al spitalului.

Femeia s-a trezit și i-a strigat numele fiului ei. Acesta a fost primul cuvânt pe care femeia l-a spus după 27 de ani de stat în comă. În prezent, femeia s-a întors în Emiratele Arabe Unite. Acolo este supusă fizioterapiei şi recuperării, asta pentru a îmbunătăţi postura şi a preveni o posibilă contracţie a fibrelor musculare.

Citește și A devenit milionar în euro după ce a câștigat la LOTO. Iată ce face acum și cât câștigă pe oră