Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A devenit milionar în euro după ce a câștigat la LOTO. Iată ce face acum și cât câștigă pe oră

A devenit milionar în euro după ce a câștigat la LOTO. Iată ce face acum și cât câștigă pe oră

GALERIE FOTO (2) A devenit milionar în euro după ce a câștigat la LOTO. Iată ce face acum și cât câștigă pe oră

A devenit milionar în euro după ce a câștigat la LOTO. Iată ce face acum și cât câștigă pe oră. Mulți oameni joacă la LOTO, în speranța unui câștig extraordinar care să le schimbe viața din temelii, iar norocoșii ajung în situația de a nu mai ști ce să facă, ulterior, cu banii câștigați.

A devenit milionar în euro după ce a câștigat la LOTO. Iată ce face acum și cât câștigă pe oră

O poveste de viață a unui astfel de norocos este năucitoare. Britanicul Michael Caroll a reușit să câștige în anul 2002 premiul cel mare la loterie. A încasat peste 10 milioane de euro și s-a considerat cel mai fericit om din lume. Nu avea un plan financiar pregătit pentru o astfel de situație, așa că a luat decizia de a acționa în funcție de starea de moment.

I-a venit o idee pe care a considerat-o ideală, a cumpărat un conac și apoi nu a mai făcut altceva decât să organizeze… petreceri sexuale.

Ce face acum Michael și cum își câștigă existența

Anii au trecut, iar banii s-au dus imediat. Michael Caroll a profitat, totuși, de câștigul mare și a mers în vacanțe extravagante, în locuri exotice, apoi a ajuns la fundul sacului.

Potrivit Daily Star, a reintrat, vrând, nevrând, în normalitate, iar acum câștigă doar… 10 lire pe oră. Lucrează la o firmă care livrează cărbuni.

Citeste si:Incredibil! Care este numele adevărat al cântăreței Maria Ciobanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: