Redactia.ro
Home » TV » Incredibil! Care este numele adevărat al cântăreței Maria Ciobanu

Incredibil! Care este numele adevărat al cântăreței Maria Ciobanu

Incredibil! Care este numele adevărat al cântăreței Maria Ciobanu

 Numele adevărat al cântăreței Maria Ciobanu! Cântăreața de muzică populară Maria Ciobanu, este, una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute cântărețe de muzică populară. Însă, puțini știu că numele ei din buletin nu este Maria Ciobanu. Artista și-a luat numele de scenă de la satul Ciobănești.

Incredibil! Care este numele adevărat al cântăreței Maria Ciobanu

Pe Maria Ciobanu o știe o țară întreagă, dar numele în buletina al artistei nu este acesta. Ciocârlia a devenit cunoscută în industria muzicală cu numele satului Ciobănești, din Vâlcea. Mihai Bădescu a declarat că acest lucru, dar și faptul că pe părinții Mariei Ciobanu îi chema Curea și Diaconu, în buletin. Așadar, Maria Ciobanu este de fapt Maria Diaconu!

Pe ea n-o cheamă Ciobanu în acte. Pe părinți îi chema Curea și Diaconu, iar ea și-a luat numele de la satul Ciobănești„, spunea dascălul Mihai Bădescu.

Maria Ciobanu locuiește în America

În urmă cu câțiva ani, artista a obținut cetățenia americană și, peste Ocean se întreține din veniturile suplimentare, aproximativ 1.000 de dolari pe lună.

Pensia pe care o primește de la statul român nu este mare, dar aceasta vrea să se întoarcă în țară!

Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, a mărturisit Maria Ciobanu.

Citeste si:Împăcarea anului! Călin și Petre Geambașu s-au împăcat după doi ani de scandaluri

Etichete: