Redactia.ro
Home » TV » Împăcarea anului! Călin și Petre Geambașu s-au împăcat după doi ani de scandaluri

Împăcarea anului! Călin și Petre Geambașu s-au împăcat după doi ani de scandaluri

GALERIE FOTO (4) Împăcarea anului! Călin și Petre Geambașu s-au împăcat după doi ani de scandaluri

Împăcarea anului! Călin și Petre Geambașu s-au împăcat după doi ani de scandaluri. După atâtea momente neplăcute și pline de atacuri, spiritul Crăciunului i-a determinat pe Călin și Petre Geambașu să se împace. Călin Geambașu a făsut primul pas.

Împăcarea anului! Călin și Petre Geambașu s-au împăcat după doi ani de scandaluri

După doi ani de scandaluri, tatăl, Petre Geambașu și fiul, Călin au decis să se împace de sărbători. Călin Geambașu în vârstă de 43 de ani a făcut primul pas spre împăcare de Sărbători, după ce a aflat de problemele de sănătate pe care le-a avut tatăl său, Petre, în vârstă de 76 de ani.

După ce Petre Geambașu a fost internat în spital, fiul său a pus mâna pe telefon și l-a sunat. Împăcarea a avut loc înainte de Ajunul Crăciunului, iar Cîlin a anunțat pe rețelele de socializare vestea cea bună.

Cineva mereu trebuie să facă primul pas… Se apropie Ajunul Crăciunului şi ar trebui să ne cuplăm cu tot Sinele la Iubire şi Împăcare, sărbătorind Naşterea Domnului. Crăciunul nu este despre cadouri„, a scris Călin Geambaşu.

Călin Geambasu s-a împăcat cu tatăl său

Cântărețul a fost împins de la spate de alții să facă acest pas, dar acum le mulțumeste pentru asta. Însă, artistul a ținut să-i reproșeze tatălui său, că a aflat din presă de internarea lui, și nu de la el.

„Le mulţumesc celor care m-au îndemnat să-l sun pe tatăl meu aflat acum în spital, chiar dacă a trebuit să aflu acest lucru din presă, nu de la el„, a mai spus acesta.

Călin şi Petre Geambaşu şi-au vorbit la telefon timp de 20 de minute.

„I-am ascultat pe acei oameni buni şi mi-am urmat inima. L-am sunat şi am vorbit vreo 20 de minute. După 2 ani. Poate tatăl meu va simţi, va reflecta şi va înţelege din cele ce i-am spus. Deocamdată, îi doresc să se facă bine!”, a povestit pe Facebook Călin Geambaşu.

Citeste si:Cazul Colectiv. Patronii clubului decizie de ultimă oră. Rudele victimelor au rămas mască

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: