Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Colectiv. Patronii clubului decizie de ultimă oră. Rudele victimelor au rămas mască

Cazul Colectiv. Patronii clubului decizie de ultimă oră. Rudele victimelor au rămas mască

GALERIE FOTO (4)Cazul Colectiv. Patronii clubului decizie de ultimă oră. Rudele victimelor au rămas mască

Cazul Colectiv. Patronii clubului decizie de ultimă oră. Rudele victimelor au rămas mască. Cei trei patroni ai clubului Colectiv condamnați în cazul incendiului din Colectiv, au luat o hotărâre șocantă.

 Patronii clubului decizie de ultimă oră. Rudele victimelor au rămas mască

Conform Spynews, unii dintre patronii clubului Colectiv au deschis, recent, mai multe procese, în care au solicitat anularea unor amenzi judiciare primite pe parcursul procesului. Aceștia nu s-au prezentat la termenele stabilite de judecători, motiv pentru care au primit amenzi. Acest gest, i-au costat pe patronii clubului câteva mii de lei, însă aceștia speră ca vor beneficia de indulgența instanței. Decizie care le-a lăsat mască pe rudele victimelor din Colectiv.

Patronii clubului decizie de ultimă oră. Vinovații din dosarul Colectiv au fost condamnați

La patru ani de la incendiul din clubul Colectiv, în urma căruia 65 de persoane au murit, în urmă cu o săptămână, vinovații au fost condamnați.

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani și 6 luni de închisoare cu executare de către Tribunalul București. Acesta a fost acuzat pentru infracțiune de abuz în serviciu în privința eliberării autorizațiilor de funcționare pentru clubul Colectiv.

De asemenea, cei doi angajați ISU, ANtonina Radu și Petrică George Matei, au fost condamnați la 9 ani și 2 luni de închisoare.

Cea mai mare sentință

La rândul lor, cei trei patroni, Alin George Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu, au primit câte 11 ani și 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă în formă agravantă. Vătămare corporală din culpă în formă agravantă, și nu în ultimul rând, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Patroana firmei de artificii, Daniela Niță a primit cea mai mare sentință, 12 ani și opt luni de închisoare. Cristian Niță, a primit 3 ani și 6 luni de inchisoare. Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Citeste si:Cristina Ciobănaşu este însărcinată? Poza care o dă de gol pe tânăra actriţa

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: