Redactia.ro
Home » Știri » Bărbatul luat de viitură din județul Iași a fost găsit fără viață

Bărbatul luat de viitură din județul Iași a fost găsit fără viață

Bărbatul luat de viitură cu tot cu căruță și cai, în județul Iași, a fost găsit mort în cursul zilei de astăzi. Acesta a fost găsit fără suflare, într-o zonă abruptă, de la marginea unui sătuc. 

Pompierii, poliția și localnicii din zonă l-au căutat peste tot

„Eu am anunțat pompierii. Le-am spus că l-a luat apa, cu căruță, cu cai, cu tot. Eram cu el. Eu m-am urcat mai la deal și el mai la vale și l-a luat apa. Aseară a fost căutat până la ora 20:000. Astăzi sunt noi căutări, în apropiere de magazin”, a spus fiica bărbatului pentru presa locală. 

Localnicii au găsit în locul de unde a dispărut bărbatul, un cal decedat.  Celălalt cal a fost găsit în viață însă bărbatul a fost de negăsit. Pompierii, poliția și localnicii din zonă l-au căutat peste tot în decursul serii și au întrerupt acțiunea după ce s-a lăsat întunericul, reluând căutările astăzi dimineață.

Localnicul a fost căutat chiar și de scafandrii. După ce a început o ploaie torențială, s-au adunat mari cantități de apă, iar „bărbatul și-a dus fiica acasă, unde locuia împreună cu soțul ei, apoi a vrut să plece înapoi spre locuința lui, însă în momentul în care a încercat să întoarcă căruța la intersecția unde locuia fiica sa, a fost surprins de viitură și a fost tras în apă”, potrivit aceleași surse. 

Autoritățile, foarte implicate 

 „La ora 19.05 am fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 că în localitatea Pocreaca, comuna Schitu Duca, în apropierea drumului comunal, o căruță cu doi cai și căruțaș au fost luați de o viitură. La locul evenimentului a fost deplasată echipa de scafandri, un echipaj de intervenție, un echipaj de prim ajutor calificat, echipaje ale IPJ si membri din cadrul serviciului voluntar”, au transmis reprezentanții ISU Iași. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: