Redactia.ro
Home » Monden » Bat clopote de nuntă pentru Daniela Crudu? Vedeta s-a pozat cu inelul de logodnă și un buchet imens de trandafiri

Bat clopote de nuntă pentru Daniela Crudu? Vedeta s-a pozat cu inelul de logodnă și un buchet imens de trandafiri

GALERIE FOTO (4) Ce face Daniela Crudu de când nu mai e în televiziune. Cum își câștigă fosta asistentă existența

Daniela Crudu este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Bruneta are vechime multă acumulată în televiziune, deoarece încă de la o vârstă fragedă a început să apară pe micile ecrane. De-a lungul vieții a avut relații controversate, dar acum a apărut cu inelul pe deget. S-a căsătorit Cruduța?

Cruduța a spus „DA”?

Daniela Crudu este cu siguranță una dintre cele mai dorite femei din România. În trecut s-a iubit cu bărbați celebri atât din România, cât și de peste hotare. Ultima sa relație pe care a făcut-o publică a fost cu un croat alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste până ce acesta a bătut-o cu bestialitate în București. Atunci Cruduța a spus că nu își mai dorește să se mărite și că îi este bine singură deoarece vrea să se distreze.

Acum, Cruduța se află în vacanță în Spania alături de buna sa prietenă Andreea Duță. Cele două postează imagini zilnic în care se distrează de minune. Un story a ieșit în evidență în mod special și anume unul în care filmează un buchet imens de trandafiri roșii, dar și mâna ei unde apare un inel superb cu diamante pe inelar. Să se fi logodit Daniela Crudu? Rămâne de văzut!

Ce spunea Daniela Crudu despre viața ei amoroasă în urmă cu ceva timp

Daniela Crudu a declarat în urmă cu ceva ani că își dorește să își întemeieze o familie și să facă și un copil. După experiența îngrozitoare trăită alături de croat ea s-a schimbat la 180 de grade. Bruneta a spus că nu mai simte nevoia să se mărite.

Nu mai am chef să mă mărit, mi s-a luat. Am vrut, că am avut și o relație cu un an jumate cu un croat. Am stat eu cu un băiat care nu era român. Am vrut eu ceva mai serios și după aia nu s-a mai întâmplat. Nu mai vreau, vreau să-mi trăiesc viața.

Și atunci când mă supără cineva și un gagic de-al meu, dacă mă stresa prea tare, schimbăm cartela! Marș! Good bye! Când mă supără cineva, scoteam cartela și băgăm alta! Eu o să trăiesc 100 de ani!„, a declarat Daniela Crudu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: