Redactia.ro
Home » TV » Bat clopote de nuntă pentru Fuego? Artistul este pregătit să facă pasul cel mare: ”Trăiesc clipa”

Bat clopote de nuntă pentru Fuego? Artistul este pregătit să facă pasul cel mare: ”Trăiesc clipa”

Drama prin care trece Fuego

Noul an aduce surprize pentru Fuego. Artistul Paul Surugiu este pregătit să facă pasul cel mare? Cântărețul a uimit pe toată lumea cu declarațiile sale. 

 

Artistul este pregătit să facă pasul cel mare

Fuego este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Cu o voce de aur și o prezență sublimă, Fuego a ridicat mereu semne de întrebare cu privire la relațiile sale. Paul Surugiu pare să aibă planuri mari pentru anul 2021. Unul dintre acestea este chiar căsătoria. Însă, artistul a precizat că lasă totul să vină de la sine și că nu forțează nimic din ceea ce nu este dat să fie. Artistul mai spune că nu și-a planificat niciodată nicio etapă a vieții și că așteaptă să fie surprins de fiecare dată.

”Viața în general este într-o continuă schimbare. Nu știm ce va fi mâine și nici nu putem planifica asta în vreun fel anume. Cu atât mai mult acum, într-o perioadă a nesiguranțelor, nu avem cum să știm ce ne rezervă viitorul, ce bucurii sau tristeți, ce planuri are cu noi. Eu nu mi-am planificat niciodată viața în etape clare, concrete și-am lăsat-o mereu să mă surprindă.”, a spus Fuego pentru playtech.ro.

Fuego spune că are nevoie doar de sănătate pentru ca lucrurile să îi meargă bine. Mai mult, artistul consideră că atunci când nu îți faci planuri nu ești dezamăgit sau decepționat în dragoste.

”Cu atât mai puțin o voi face acum. Dacă sunt sănătos, viața are o mulțime de momente interesante pregătite pentru mine, fără a face eu ceva în mod firesc în această privință! Mereu am lăsat ca lucrurile să curgă de la sine și până acum nu am fost dezamăgit sau decepționat, pe nici un plan! Așadar, trăiesc clipa și mă bucur de fiecare bucată în parte din existența mea!”, a spus artistul.

De ce nu este Fuego căsătorit?

Fuego a ținut să clarifice, într-un interviu, de ce nu este căsătorit. Artistul a precizat că preferă să nu își spună dorințele și lasă totul pe mâna destinului.

”Dorințele nu prea se spun, pentru că mai apoi nu ajung să se îndeplinească! Îmi doresc liniște, asta e clar, indiferent cu ce vine ea și cu felul în care viața mea se va desfășura de acum înainte! Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat „tablouri idilice! Totul stă sub semnul hazardului și vine la pachet cu numeroase schimbări de decor, așa cum poate nici nu mi le imaginez! Sunt un tip deschis, sincer și las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine”, a declarat Fuego pentru VIVA.

Cu toate acestea, fuego este un domn extrem de curtat pe Facebook. Însă, artistul vrea să se lase pe mâna destinului și nu vrea să forțeze nimic.

„O să râzi, dar primesc tot felul de cereri de genul acesta pe Facebook. Sunt o mulțime de doamne și domni oare care se consideră ideale pentru „a-mi fura inima! Eu nu sunt omul stereotipiilor și nu cred că există un ideal în nimic.Orice e maleabil pe lumea aceasta și viața în sine se clasează între nuanțe. N-am un prototip după care-mi ghidez viața și o las deseori să mă surprindă plăcut. Până acum a făcut-o, așa că aștept în continuare ți alte surprize pe măsură!”, a mai explicat Fuego.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: