Redactia.ro
Home » Știri » Bătăi de cap, vineri dimineaţă, pentru bucureşteni. S-a stricat meroul! Oamenii disperaţi să ajungă la serviciu

Bătăi de cap, vineri dimineaţă, pentru bucureşteni. S-a stricat meroul! Oamenii disperaţi să ajungă la serviciu

metrou

Bucureştenii au avut probleme, vineri dimineaţă, să ajungă la serviciu. O garnitură de metrou s-a defectat în apropiere de stația Gara de Nord.

Călătorii au fost evacuați de către angajații Metrorex, iar circulația a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile 1 Mai – Basarab 2. Între stațiile Basarab 2 și Gara de Nord nu se circulă.

Trenul va fi retras din circulaţie

Administratorii de la Metrorex au confirmat defecţiunea şi au avut şi un anunţ pentru călători.

”Astăzi, în jurul orei 7:05 un tren de metrou s-a defectat în apropierea stației Gara de Nord. Călătorii sunt debarcați cu ajutorul personalului de specialitate Metrorex.

În cel mai scurt timp trenul defect va fi retras pentru analiză și remediere, iar circulația trenurilor la metrou va reluată în condiții normale”, anunță Metrorex.

Staţia Timpuri Noi, redenumită

Altfel, Metrorex a demarat procedura de schimbare a numelui stației de metrou Timpuri Noi în „Octavian Udriște” și spune că va parcurge toate etapele necesare, inclusiv o consultare publică.

Compania lasă de înțeles că schimbarea se va produce în curând, iar un prim semn este vizibil în stație: a fost instalată o plachetă în cinstea inginerului care a fost și el prezent la dezvelire.

Metrorex a comunicat că va parcurge etapele premergătoare necesare pentru ca numele stației să fie schimbat. Am întrebat dacă va fi și o consultare publică, iar răspunsul a fost afirmativ, însă cei de la Metrorex sunt convinși că modificarea de nume se va produce cu siguranță și nu peste mult timp.

Staţia de metrou „Timpuri Noi” este o zonă foarte frecventată: în anul 2022, la stație au fost înregistrate aproximativ 3 milioane de validări pentru călătoria cu metroul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: