Redactia.ro
Home » Știri » Bătrână bolnavă din Vâlcea, transportată cu roaba la ambulanță: „Așa procedăm de fiecare dată. Cu roaba”

Bătrână bolnavă din Vâlcea, transportată cu roaba la ambulanță: „Așa procedăm de fiecare dată. Cu roaba”

GALERIE FOTO (2) Bătrână bolnavă din Vâlcea, transportată cu roaba la ambulanță: „Așa procedăm de fiecare dată. Cu roaba”

O bătrână bolnavă din Vâlcea a fost fotografiată când era transportată cu roaba la ambulanță. Localnicii sunt revoltați.

Bătrână bolnavă din Vâlcea, transportată cu roaba la ambulanță: „Așa procedăm de fiecare dată. Cu roaba”

Sunt mari probleme în comuna Golești, județul Vâlcea, pentru o familie. De câte ori plouă mai tare, pârâul Sâmnic se umflă, iar oamenii au de suferit din cauza asta. Doi dintre membrii familiei sunt bolnavi și sunt transportați cu roaba sau căruța prin pârâul Sâmnic ca să ajungă la doctor, potrivit Gândul. Accesul la strada principală este pur și simplu imposibil atunci când nivelul apei crește.

Bătrână bolnavă din Vâlcea, transportată cu roaba la ambulanță: „Așa procedăm de fiecare dată. Cu roaba”
Foto: preluare Gandul

„Așa procedăm de fiecare dată. Cu roaba. Când e apa mai mare nici nu poate trece ambulanța. Puntea au făcut-o oamenii din zonă. Cei de la primărie au zis că nu sunt fonduri. Nu este posibilitate”, a declarat o localnică, potrivit sursei.

Autoritățile locale spun că ar fi nevoie de 300.000 de lei pentru a face o punte pietonală aici.

Și în Iași, o bătrână a fost cărată cu roaba la ambulanță: «Măcar are tracțiune pe spate»

Imagini incredibile au fost filmate și în Iași. Scenele greu de crezut, în care o bătrânică este cărată cu roaba spre o ambulanță privată, au ajuns să fie distribuite masiv pe TikTok, iar internauții și-au manifestat în număr ridicat revolta.

Nu este cunoscut dacă imaginile au fost filmate cu mai multă vreme în urmă sau recent, însă în mod cert sunt unele revoltătoare. În cadre se poate observa destul de clar cum o bătrânică este cărată cu roaba, în general folosită pentru transportarea diferitelor materiale de construcții, spre o ambulanță privată. Apoi, este urcată de către brancardieri în autoturismul medical. Există o explicație, totuși. Se pare că targa cu care ar fi trebuit să intervină angajații ambulanței era defectă, așadar au decis să folosească ce aveau la îndemână, fără să se gândească la confortul bătrânei și la penibilul situației…

@razvanfilip75 Doar in Iasi#5pasidebine #misiuneatiktok #fyp #fypシ #iasi ♬ sunet original – razvanfilip04

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: