Redactia.ro
Home » Știri » Băutura pe care trebuie să o bei în fiecare dimineață dacă vrei o sănătate de fier. Curăță colonul și ficatul

Băutura pe care trebuie să o bei în fiecare dimineață dacă vrei o sănătate de fier. Curăță colonul și ficatul

bautura minune

O vorbă din bătrâni spune că ziua bună se cunoaște de dimineață, însă la fel de adevărat este că de noi depinde cum ne începem fiecare zi. Există un obicei pe care putem să-l integrăm dimineților noastre pentru a porni ziua cu dreptul și a avea un tonus excelent. Este vorba despre o băutură cu numeroase beneficii pentru sănătate. În plus, este și simplu de preparat!

Băutura pe care trebuie să o bei în fiecare dimineață dacă vrei o sănătate de fier

Aveți nevoie de o cană cu 350 de mililitri de apa călduță, în care amestecați sucul de la o jumatate de lămâie, 2 linguri de oțet de cidru de mere și un vârf de cuțit de piper cayenne. Băutura rezultată se consuma pe stomacul gol, iar după o jumătate de oră puteți lua micul dejun.

Specialiștii în nutriție susțin că această băutură este sănătate curată. Dacă nu doriți să-i credeți pe cuvânt, noi vă dezvăluim o parte dintre beneficiile pe care le are băutura amintită în rândurile anterioare asupra sănătății!

  • Curăță colonul
  • Îmbunătațește digestia
  • Reduce grăsimile din sânge (colesterolul și trigliceridele)
  • Scade tensiunea arterială
  • Alcalinizează organismul
  • Te ajută să scazi în greutate
  • Curăță ficatul de toxine

Băutura minune care are grijă de sănătatea și silueta ta

Sucul de ceapă pare să fie un aliat de nădejde împotriva bolilor, iar beneficiile pe care le are consumul acestuia sunt numeroase. Se spune că  îmbunătățește digestia, susține sănătatea inimii și este foarte ușor de preparat!

Ceapa este săracă în calorii, dar bogată în vitamine, minerale și antioxidanți, iar proprietățile sale miraculoase sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri, atunci când era folostă, preponderent, pentru tratarea durerilor de cap, de intensitate mică și medie. Conform medicinei alternative, ea poate fi utilizată pentru a fi făcute diferite sucuri, cu proprietăți antiinflamatoare și antioxidante.

Pentru realizarea a 600 de mililitri de suc de ceapă veți avea nevoie de un kilogram din această legumă. Curățați ceapa, spălați-o și mărunțiți-o prin storcătorul de fructe. Sucul se depozitează într-o sticlă și se introduce în frigider. Se administrează câte 50 ml, de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale. Pentru ca sucul să aibă un gust mai plăcut puteți adăuga o linguriță de miere.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: