Redactia.ro
Home » Stil de viață » Băutura preferată a Regelui Charles. Scade colesterolul și menține inima sănătoasă

Băutura preferată a Regelui Charles. Scade colesterolul și menține inima sănătoasă

Primele imagini cu hainele pe care Regele Charles le va îmbrăca la încoronare. Monarhul va străluci la încoronare într-o tunică din fir de aur

Un măr pe zi ține doctorul departe! Dar există și băuturi care fac acest lucru. Regele Charles are propria sa băutură preferată „care stimulează sănătatea inimii și scade tensiunea arterială”. Iată detaliile!

Băutura preferată a Regelui Charles. Scade colesterolul și menține inima sănătoasă

Regele Charles ține foarte mult la sănătatea sa. Așa că își ia toate măsurile de precauție pentru a se menține în formă. Și nu e de mirare că suveranul britanic mănâncă cât se poate de sănătos.

Potrivit fostului secretar de presă al regelui, Charles are un mic dejun târziu care constă într-o băutură care se presupune că reduce riscul de cancer și protejează inima.

Nutriționistul Signe Svanfeldt a afirmat că băutura preferată a regelui Charles „îmbunătățește starea inimii și scade tensiunea arterială”, notează The Mirror.

Băutura preferată a Regelui Charles

Regele Charles bea ceai Darjeeling și un pahar mic de suc de fructe. Ambele băuturi sunt aclamate pentru o serie de motive de sănătate.

„Ceaiul Darjeeling are multe beneficii pentru sănătate, dat fiind conținutul său de antioxidanți, vitamine și polifenoli, inclusiv scăderea tensiunii arteriale, reducerea inflamațiilor și îmbunătățirea sănătății inimii”, spune Signe.

Ceaiul Darjeeling este bogat în quercetină, un compus care reduce riscul de ateroscleroză, una dintre principalele cauze ale unui atac de cord sau accident vascular cerebral.

Cercetătorii au descoperit, de asemenea, că o dietă compusă din flavonoide precum quercetina are beneficii pozitive pentru sănătate, în special asupra inimii.

De asemenea, flavonoidele ajută împotriva hipertensiunii, inflamației, diabetului și bolilor vasculare. Ceaiul Darjeeling este, de asemenea, bogat în compuși polifonici care inhibă creșterea cancerului în mai multe moduri și scad dezvoltarea tumorilor.

Suc de fructe pentru vitamine și minerale

Regele Charles nu uită de sucul de fructe de dimineață, care îi oferă vitamine și minerale. Conținutul de antioxidanți din sucul de fructe reduce riscul de îmbolnăvire, iar vitaminele ajută organismul să funcționeze în parametri normali.

Conținutul de antioxidanți se spune că ajută la reducerea riscului anumitor probleme de sănătate, iar vitaminele ajută organismul să funcționeze bine.

Pe lângă preferințele sale în materie de mic dejun, se pare că monarhul are o mulțime de ciudățenii. El nu pleacă niciodată în călătorii fără ursulețul său de pluș și trimite întotdeauna o listă cu alimentele sale preferate înainte de a ajunge la destinație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: