Redactia.ro
Home » TV » Bebelușa Oana Ioniță are o familie de vis. Cum arată și cu ce se ocupă acum

Bebelușa Oana Ioniță are o familie de vis. Cum arată și cu ce se ocupă acum

GALERIE FOTO (3)

Oana Ioniță duce o viață fără griji. Cunoscuta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor are o carieră de invidiat și o familie superbă. Cum arată și cu ce se ocupă acum Bebelușa?

 

Cum arată și cu ce se ocupă acum bebelușa Oana

Oana Ioniță este ucnoscută publicului larg datorită rolului de bebelușă pe care l-a avut atunci când Cronica Cârcotașilor a surprins România de la prima ediție. Dansatoarea are doi copii, o fetiță Isabel, în vârstă de 10 ani și un băiat, Maxim, în vârstă de 6 ani.

Dansatoarea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Florin Butnaru, alături de care a trecut prin multe obstacole. Familia blondinei s-a mutat în casă nouă, în timpul pandemiei. Mai mult, blondina a mărturisit pentru okmagazine.ro. că ambii au devenit mai părinți în timpul pandemiei și că s-au implicat mai mult în creșterea copiiilor.

Sportiva  adecis să părăsească televiziunea, însă, susține că filmează mai des decât o făcea înainte pentru că este invitata diverselor posturi TV cu școala sa de dans, Dance Planet. Dansatoarea se bucură de faptul că a reușit să își transforme pasiunea într-o adevărată afacere. Mai mult, artista a reușit să ridice câteva nume importante la nivelul baletului. Este vorba despre balerini care au reușit să obțină burse în străinătate: la Monaco, la Teatrul Balşoi, la Kiev.

Marele nostru avantaj este că suntem proprietate privată şi, chiar dacă toate şcolile de stat au fost închise, în cazul celor private rămâne la latitudinea administratorului să facă asta. Iar părinţii cred că sunt disperaţi că n-au ce să facă cu ei acasă, mai ales că înainte făceau câte patru ore pe zi antrenamente intense. Iar un copil cu super energie e greu de ţinut în casă. Pe partea de online, am deschis o platformă pe 1 aprilie 2020, o idee care s-a adeverit foarte bună. Am copii din toată ţara şi din străinătate care accesează cursurile online. În fiecare zi, au gimnastică ritmică, balet, dans contemporan, jazz. Pot accesa şi cursuri cu profesori din străinătate, invitaţi pe platforma noastră”,  a spus dansatoarea despre cum a reușit să facă lucrurile în timpul pandemiei.

Oana Ioniță și familia ei s-au mutat în casă nouă de câteva luni.

„Mai nou, ne-am cumpărat o casă, chiar înainte de pandemie. Copiii aveau nevoie fiecare de camera lui, aşa că-n februarie am făcut acest pas. Acum, copiii se bucură de spaţiu în aer liber, de vecini prietenoşi, de comunitate. Am cumpărat în Ghencea, aproape de sala mea de dans. Am plecat din centru, unde aveam un apartament, dar cu spaţiu insuficient. Copiii de la şcoala mea au participat la emisiuni precum „Românii au talent” sau „Next Star”, unde au ajuns până în finală. Eu, la vârsta lor, nu am avut această posibilitate ca dansatoare”, a mai explicat fosta ,,Bebelușă”.