Redactia.ro
Home » Știri » Bebeto a dat de pământ cu Reghe! Ce a declarat fiul Anamariei Prodan despre tatăl său: ”Nu mă mai asociați”

Bebeto a dat de pământ cu Reghe! Ce a declarat fiul Anamariei Prodan despre tatăl său: ”Nu mă mai asociați”

Incredibilul debut al lui Bebeto Reghecampf la echipa de seniori, în cadrul meciului dintre Olimpic Snagov și ACS LPS HD Clinceni, din Liga a 4-a  Ilfov, a fost marcat nu doar de performanțele sale pe teren, ci și de declarațiile surprinzătoare pe care le-a făcut cu privire la tatăl său, Laurențiu Reghecampf.

La doar 15 ani, Bebeto este rezultatul poveștii de iubire dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, iar debutul său în fotbalul de seniori a stârnit un val de interes și controverse. În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, reporterii l-au abordat pe tânărul fotbalist cu privire la relația sa cu tatăl său faimos.

Bebeto, mesaj dur pentru Reghe, după videoclipul postat de Anamaria Prodan

Cu o sinceritate surprinzătoare, Bebeto a ales să-l numească pe Laurențiu Reghecampf „domn”. Cu acest termen, a transmis nu doar o distanță emoțională, ci și o anumită formă de respect formal. În plus, Bebeto a exprimat dorința fermă ca imaginea sa să nu fie asociată cu cea a tatălui său, semnificând o dorință de a fi recunoscut și apreciat independent de numele de familie celebru.

Mesajul său nu a fost doar unul de distanțare, ci și de recunoaștere a susținerii primite de la alții în drumul său către vârful fotbalului. Bebeto a transmis sincere mulțumiri celor care i-au fost alături, dedicându-le ziua sa de debut la seniori mamei și surorilor sale.

Cu toate acestea, atunci când a fost întrebat dacă a primit vreun mesaj de felicitare din partea tatălui său, Laurențiu Reghecampf, Bebeto a dezvăluit un detaliu semnificativ. Așteptările unui gest de mândrie părintească au fost răsturnate, deoarece antrenorul nu i-a transmis niciun mesaj de felicitare în urma primei sale apariții remarcabile în Liga a 4-a.

„Sunt foarte fericit și recunoscător antrenorilor mei, lui Tomy Neubert, care se ocupă suplimentar de mine, lui Roberto Iancu, care face pregătire individuală cu mine, conducerii echipei Olimpic Snagov, care mi-a dat această șansă atât de mare, mamei mele care trăiește pentru mine și pentru surorile mele, surorilor mele pe care le iubesc enorm și tuturor celor care au avut încredere în mine.

Mulțumesc colegilor mei care mă ajută zi de zi și mă susțin. Azi este despre mine, mama si surorile mele. Domnul despre care mă întrebați (n.r.- Laurențiu Reghecampf) nu mi-a dat nici măcar un mesaj de felicitare sau un mesaj de la mulți ani în toți anii ăștia! Vă rog să nu mai asociați imaginea mea și a familiei mele cu acest domn”, a declarat Bebeto Reghecampf, conform digisport.ro.

Anamaria Prodan îl taxează dur pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a adus în atenție detalii privind pensia alimentară pe care Laurențiu Reghecampf o plătește fiului lor, Bebeto. Impresara a exprimat nemulțumirea sa față de modul în care fostul său partener își îndeplinește responsabilitățile parentale, catalogându-l drept un simplu „sponsor”. Potrivit hotărârii judecătoriei Buftea din anul precedent, Reghecampf este obligat să achite 1/6 din veniturile sale nete, ceea ce se traduce în suma de 1600 de euro lunar către pensia alimentară a fiului său.

Declarația acidă a Anamariei Prodan subliniază mai mult decât o simplă neînțelegere financiară. Ea argumentează că un adevărat „tată” nu se limitează doar la transmiterea unei sume de bani lunar, ci ar trebui să ofere și suport emoțional și implicare activă în viața copilului. Utilizând termenul „sponsor” pentru a-l descrie pe Reghecampf, impresara evidențiază frustrarea legată de ceea ce percepe ca un angajament minim din partea fostului partener în creșterea și susținerea fiului lor, Bebeto.

„Divorțul a fost amânat până în luna iunie anul viitor, nu este pronunțat încă. Unul dintre motivele invocate de el în actele de la divorț a fost că i-am distrus eu cariera. Ce pot să mai spun eu acum?! Recunoștința e boală grea. Când nu ai așa ceva, nu ai caracter! Să ajungi de la Champions League, cu Steaua în cădere liberă în Arabia, cu ultima clasată, din patru meciuri are patru înfrângeri.

Tată nu te numești dacă plătești o pensie alimentară, ești un fel de sponsor. Știu că fostul meu soț spune la toată presa că i-am blocat numărul copilului, că nu-l las să vorbească cu el la telefon. Nu este nimic adevărat!”, a declarat Anamaria Prodan, conform click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: