Redactia.ro
Home » Monden » Bebeto îi calcă pe urme tătalui său. Ce face, la doar 13 ani, fiul Anamariei Prodan și a lui Reghe

Bebeto îi calcă pe urme tătalui său. Ce face, la doar 13 ani, fiul Anamariei Prodan și a lui Reghe

Bebeto îi calcă pe urme tătalui său.

Bebeto îi calcă pe urme tătalui său. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un fiul, Laurențiu Reghecamf Junior, în vârstă de 13 ani. Cei doi au construit un imperiu împreună și au crescut patru copii, chiar dacă Bebeto este singurul copil al celor doi.

Bebeto îi calcă pe urme tătalui său. Ce face, la doar 13 ani, fiul Anamariei Prodan și a lui Reghe

Bebeto îi calcă pe urme tătalui său. Anamaria Prodan și Reghe și-au construit o familie minunată. Cei doi au împreună un băiat, pe Laurențiu Reghecampf Jr, în vârstă de 13 ani. Bebeto a demonstrat de multe ori că are înclinații sportive încă de când era foarte mic, iar în prezent practică atât fotbal cât și karate. Cele două sporturi îi vor asigura o dezvoltare optimă atât din punct de vedere fizic cât și mental.

De asemenea, Bebeto este legitimat la juniorii lui FC Snagov, echipă pe care tatăl său a antrenat-o în Liga 1. A fost prezent alături de mama sa la evenimentul ”Gala Excelenței”, unde Anamaria Prodan a câștigat premiul ”Cea mai puternică personalitate feminină a României cu rezultate remarcabile, într-o lume a bărbaților”, și a făcut primele declarații în calitate de jucător legitimat la o echipă de fotbal. Întrebat la ce formație ar vrea să joace în viitor, Bebeto a spus că vrea să ajungă în Anglia. ”Aș vrea să ajung la orice echipă din Anglia, unde aș putea să fac față.”

Pe 1 septembrie, mezinul familiei Reghecampf a împlinit 13 ani, iar mama sa a postat pe rețelele de socializare o imagine de familie în care Bebeto apare alături de părinții săi. „La mulți ani, îngerul meu! 🙏❤️ Să-ți dea Dumnezeu toată fericirea, iubirea și sănătatea din lume! Ești UNIVERSUL NOSTRU, DRAGOSTEA NOASTRĂ, VIAȚA NOASTRĂ!”, a scris Anamaria pe Instagram, în dreptul imaginii.

Anul trecut, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf a semnat cu academia clubului Al Wasl din Dubai pentru a juca la echipele de copii și juniori ale clubului, unde a evoluat pe poziție de atacant.

Reghe Jr, despre divorțul părinților săi

În ultima perioadă s-a zvonit că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, dar impresara a negat acest zvonuri de fiecare dată. De asemenea, în presă au apărut informații conform cărora antrenorul ar avea o relație cu o altă femeie. Bebeto a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare în care i-a luat apărarea tatălui său. „Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va plănui în secret un divorț… înseamnă că nu mai este tatăl meu! Când tatăl meu o să plece de acasă sau o să distrugă familia din cauza unor femei avare de bani atunci înseamnă că tatăl meu nu mai este Laurențiu Regehcampf. Știu că mulți dintre voi vor să-i vadă despărțiți, dar mai bine murim decât să vă facem pe plac. Familia noastră va rămâne unită până la moarte.

Tatăl meu preferă să moară decât să-și facă copiii de rușine. O divinizează pe mama mea! Nu vă e rușine să spuneți de atâția ani că tatăl meu are o amantă? Îl apăr cu toată ființa mea. Tatăl meu nu s-ar atinge de banii copiilor lui ca să le dea prostituatelor. Dacă vedeți prostituate în familia mea… atunci vom muri împreună”, este mesajul Laurențiu Jr l-a publicat în luna iunie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: