Redactia.ro
Home » Monden »  Bella Hadid, despre complexele din adolescență: „Eram sora cea mai urâtă”

 Bella Hadid, despre complexele din adolescență: „Eram sora cea mai urâtă”

Bella Hadid se confesează despre complexele ei din adolescență. Iată detaliile!

Bella Hadid, despre complexele din adolescență

Bella Hadid, care face senzație în modelling s-a confesat în versiunea americană a revistei „Vogue”. Supermodelul și-a făcut o rinoplastie pentru a pune capăt unui complex care i-a stricat viața când era mai tânără. Ea avea doar 14 ani în timpul operației, iar acum îi pare rău că a recurs la această intervenție.

 „Ar fi trebuit să păstrez nasul strămoșilor mei. Cred că m-aș fi obișnuit cu el în copilărie. Oamenii cred că mi-am făcut intervenții și la față din cauza unei fotografii cu mine în adolescență în care eram umflată… Nu mi-am făcut niciodată. Nu am nimic împotrivă, dar nu este pentru mine. Cine crede că mi-am făcut un lifting sau ceva de genul ăsta, eu folosesc bandă de lifting facial! Cel mai vechi truc din lume…”

Bella Hadid „Nu am fost la fel de cool ca Gigi”

Tânăra suferea și de un complex de inferioritate față de sora ei, Gigi Hadid, de asemenea model.

„Eram sora cea mai urâtă. Eu eram bruneta. Nu eram la fel de cool ca Gigi, nu eram la fel de sociabilă. Acestea sunt lucruri care s-au spus cu adevărat despre mine. Și, din păcate, atunci când ești bombardat în mod repetat cu lucruri, ajungi să le crezi”, a mărturisit ea.

Bella Hadid își spărsese deja ceea ce ea numește „armura” într-un videoclip de pe Instagram în care a explicat că suferă de depresie și că „plânge aproape în fiecare zi”. Probleme personale pe care ea le-a menționat din nou:

„Mereu mă întreb, cum poate o fată care este foarte complexată, anxioasă, deprimată, care suferă de probleme de imagine corporală și de tulburări alimentare, care urăște să fie atinsă și suferă de o puternică anxietate socială, să intre în această industrie? De-a lungul anilor, am devenit o actriță bună. Afișez un zâmbet larg sau o față încruntată. Întotdeauna am simțit că am avut ceva de demonstrat”

Cu toate acestea, astăzi Bella Hadid își deschide inima:

„De cele mai multe ori, când mă întâlnesc cu oamenii, aceștia spun că pur și simplu nu credeau că voi fi drăguță, își imaginau că voi fi o femeie-dragon, rea și înfricoșătoare, sau un fel de robot sexual. Pur și simplu nu sunt eu, iar dacă oamenii înțeleg mai multe despre cine sunt, atunci mă simt mai puțin singură cu mine însămi. „

 

Sursa foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: