Redactia.ro
Home » Monden » Bella Santiago este în doliu. În familia artistei a avut loc o mare tragedie

Bella Santiago este în doliu. În familia artistei a avut loc o mare tragedie

GALERIE FOTO (6) Bella Santiago este în doliu

Bella Santiago este în doliu. Câștigătoarea X Factor trece printr-o perioadă dificilă, anunțându-și fanii pe rețelele de socializare că o persoană dragă din familia sa a decedat. Mai exact, este vorba despre tatîl vitreg al artistei. Vedeta a postat pe Facebook o fotografie cu bărbatul cu care mama s-a recăsătorit.

Bella Santiago este în doliu. În familia artistei a avut loc o mare tragedie

Bella Santiago este în doliu. În 2018 urca pe scena X Factor din România și reușea să câștige inimile juraților. Câteva săptămâni mai târziu, Bella Santiago avea să câștige marele premiu al emisiunii, făcând parte din echipa Deliei care a fost un adevărat mentor pentru ea. Din păcate, artista trece prin momentre grele în prezent, după ce o persoană dragă acesteia s-a stins din viață. Bella a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care își anunța fanii că este în doliu după ce tatăl său vitreg a decedat.

Cântăreața a publicat și o poză în care apare alături de bărbatul care i-a fost aproape mamei sale în ultimii ani. ”La revedere tati, Wally, ești tatăl meu de 8 ani îți mulțumesc că ai grijă și că m-ai iubit și m-ai făcut să simt cum e să ai un tată, odihnește-te în pace.. te iubim mult pentru că ești o persoană foarte amabilă din această lume. Dumnezeu va fi mereu cu tine, Tatay Wally! Te iubim mereu!”, a scris Bella Santiago pe pagina sa de Facebook.La scurt timp, urmăritorii săi i-au transmis artistei mesaje de condoleanțe și încuranjând-o să fie puternică.

Mesajul emotionant postat de Bella Santiago

Bella Santiagă trebuia să se căsătorească anul trecut

Pandemia de coronavirus a stricat planurile tuturor celor care visau să se căsătorească anul trecut. Printre ei se numără și Bella Santiago care voia să facă nunta în 2020. Din nefericire, bruneta a fost nevoită să anuleze evenimentul cu speranța că poate să se căsătorească atunci când restricțiile se vor ridica. ”Trebuia să facem și nunta, dar n-am făcut. Eram foarte supărată, am și rochie și invitații și totul dat, tortul...”, a spus ea.

Bella Santiago e din Filipine, iar în urmă cu câțiva ani a venit în România pentru o viață mai bună. Aceasta a devenit cunoscută în întreaga țară, dar trăiește cu o durere în suflet. Vedeta este departe de familia sa, care este extrem de săracă. Bella își susține mama și frații cum poate. După ce tatăl său a murit, mama artistei nu și-a mai găsit de lucru, iar pentru a avea un trai mai bun, Bella a venit în România. „Viața mea a fost foarte grea. Tatăl meu a murit când aveam un an și mama mea nu lucrează. Mâncam orez cu sare, orez cu sos de soia, orez cu lapte. Așa era viața mea când eram mică. De asta am acest vis, să fac bani pentru mama, să-i dau mâncare. Familia mea e în Filipine”, a povestit Bella. În 2019, câștigătoarea X Factor și-a revăzut fiica după mai bine de doi ani.

Vedeta a fost cerută în căsătorie de Nicolae Ionut Grigorie, iar fiica sa deja îl consideră tată pe acesta. „El este un om foarte bun, cu un suflet frumos. L-am cunoscut prin solistul trupei Jukebox, Alex, care îi este un prieten apropiat. A devenit un prieten foarte bun și pentru mine, iar apoi soț. Familia lui a devenit și familia mea. Este o familie frumoasă care m-a acceptat și simt că mă iubește. Cu prietenii lui nu mă simt ciudat, sunt niște oameni foarte sociabili și amuzanți și știu să se bucure de viață, ca și el”, a declarat ea în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: